Važno: Bicikli akcija!

 

 

Kad ugledate natpis 'bicikli akcija', što to znači za vas?

Akcijska prodaja je prodaja određene količine proizvoda jednog proizvođača u određeno vrijeme na određenom mjestu, i to po cijeni koja je niža od cijene tog proizvoda u redovitoj prodaji.

Razlozi za akcijsku prodaju bicikla mogu biti raznovrsni i uglavnom su vezani za određene marketinške ili promotivne aktivnosti trgovine biciklima.

Trgovina bicikala i sportske opreme Keindl sport na svojim prodajnim mjestima i web trgovini često objavljuje akcijske prodaje bicikala i druge opreme. Oznakom 'bicikli akcija' Keindl Sport promovira određenu marku i model bicikala kako bi svojim kupcima ponudili kvalitetne bicikle po cijeni koja je niža od cijene tih bicikala u redovitoj prodaji. Ta ponuda ograničena je na određeno vremensko razdoblje, a također i s obzirom na broj prodanih bicikala. Kako je često riječ o vrhunskim svjetskim markama bicikala koji se tom prigodom mogu kupiti po vrlo pristupačnim cijenama, prednost naravno imaju oni koji informaciju o biciklima na akciji iskoriste među prvima.

Bicikli akcija

Želite li primati redovite obavijesti o našim akcijskim prodajama bicikala i opreme?

  • Registrirajte se na naslovnoj stranici naše web-stranice, upišite podatke i označite kućicu Prijavite se za naš newsletter. Sve informacije o biciklima koji su na akciji redovito će stizati na vaš e-mail.
  • Pregledajte ponudu bicikala u našoj web trgovini.
  • Povežite se s nama na Facebooku i saznajte sve o promotivnim ponudama kao i ostale korisne informacije iz svijeta biciklizma u Hrvatskoj i u svijetu.

Nema proizvoda

Ukupno 0,00 kn

Košarica