Blog

SUOMY – nove kacige za sezonu 2017

Talijanski SUOMY,  koji je prepoznatljivost izgradio na Maxu Biaggiju i Lampre Merida Cycling Teamu, nama je zanimljiva kao prvoklasna dizajnerska i proizvođačka tvrtka biciklističkih kaciga. Za sezonu 2017 obnovili su ponudu sa dva modela, od kojih svaki donosi vrlo poželjne osobine za bicikliste svih profila i zahtjeva: aerodinamičnost, odličnu prozračnost, zaštitu i malu težinu, kategorije koje su najinteresantnije  kad se govori o kacigama u sportu.

Saznaj više

Tacx Flux - high tech smart trenažer po prihvatljivoj cijeni!

Ovim modelom smart trenažera Tacx još jednim modelom doprinosi  društvu tehnološki najnaprednijih trenažera svjetske ponude. Osnovna značajka Fluxa je direct drive, što znači da lanac bicikla direktno pogoni trenažer bez posredstva stražnjeg kotača. Najbolja vijest je njegova cijena koja je najpovoljnija u klasi. Kako funkcionira i što sve nudi u upotrebi, testirali smo na jednom primjerku.

Saznaj više

CAMPAGNOLO PRO SHOP u Keindl Sportu!

Slijedeću sezonu započinjemo jednim posebno vrijednim partnerstvom: biti ćemo prodajni centar najslavnijeg imena cestovnog biciklizma svih vremena, a to je Campagnolo. Njihove su komponente vezivno tkivo sveukupne biciklističke povijesti, a tehnički genij utemeljitelja tog carstva znanja i umijeća, Tulio Campagnolo, jedan je od tvoraca bicikla kakvog danas poznajemo. 

Saznaj više

Orbea Orca OM 20 E 2017.

 Nakon što smo sredinom ljeta najavili praktični test nove Orce, u ovom ćemo blogu to i učiniti: vozili smo je u varijanti OME, što znači Orbea Monocoque Endurance. Radi se o Orci koja je malo kraća i malo udobnija od varijanti OMP (Performance) i OMR (Race). Točno onoliko koliko treba ogromnoj većini sportaša amatera i naprednih rekreativaca.

Saznaj više

Poklon za nju-poklon za njega !

Darivanje voljenih je veliko zadovoljstvo, ali ushit primanjem poklona nije ništa manji. Već to što čitate ove redove nama je znak da ste manje ili više okruženi vama dragim ljudima kojima je bicikl važan dio života, a njihov izbor vi poštujete i odobravate. Stoga smo vam slobodni predložiti darove koji će vaš stav poduprijeti i učiniti vama voljenu osobu sretnom.

Saznaj više

Božić za najmlađe - na dva kotača!

Pomisao na kupovanje božićnog poklona za djecu uvijek je uzbudljiva. Ako to ujedno znači i otvaranje novih vidika i boljitak za njihov razvoj i zdravlje, kupnja bicikla je odličan izbor. Od otkrivanja novih mogućnosti u kretanju uz lagane guralice, pa sve do prvih pravih bicikala za one koji su dovoljno odrasli da provode vrijeme u obiteljskim vikend – vožnjama – odgovarajući bicikl je izvor zadovoljstva i zabave!

Saznaj više

Suspenzije i amortizeri – čistoća je pola zdravlja!

Preventivno postupanje je uvijek povoljnije i u svakom pogledu bolje od popravljanja i zamjene istrošenih ili oštećenih dijelova naših bicikala. Kad se govori o suspenzijama, amortizerima i linkovima ovjesa, onda ta logika dobiva na važnosti: uštede novca su znatne, a pitanja voznih osobina, i u krajnjem slučaju – sigurnosti – teško se mogu izraziti brojkama.

Saznaj više

Tri sloja – za zdrave zimske vožnje!

Ljudsko tijelo tijekom fizičkih napora proizvodi veliku količinu energije. Velik dio proizvedene energije je toplinska energija – približno tri četvrtine - , pa je potrebno pobrinuti se oko reguliranja tjelesnih potreba pri oslobađanju te energije kako bismo zadržali zdravlje organizma u balansiranoj mikroklimi stvorenoj takvim okolnostima.

Saznaj više

Spanninga-stoljeće svjetla!

Nizozemsko poduzeće Spanninga predstavljamo u vremenima u kojima enormno vrijedni projekti nastaju i nestaju u toku nekoliko mjeseci ili godina. Obitelj Spanninga svoje ime stavila je na proizvode koji se već cijelo stoljeće vežu uz svijetla u kretanju. Da bi opstali tako dugo i još uvijek rasli, potreban je ulog inovativnosti, predanosti i kvalitete. 

Saznaj više

KASK - kacige za najbolje!

Kompanija KASK postoji od 2004. godine, i iako vrlo mlada, zahvaljujući talentiranom ekspertnom timu inženjera i dizajnera, u partnerstvu sa vodećim proizvođačima talijanske industrije postigla je vrtoglavi rast i uspjeh. Dizajnerske i poslovne nagrade na najvećim sajmovima biciklistike ISPO i Eurobike s jedne strane, i njihov izbor najboljih biciklista današnjice s druge, potvrda su takve tvrdnje.

Saznaj više

Weldtite-zdravlje vašeg bicikla

Uvjerite se da je čišćenje i podmazivanje bicikla nešto što ćete najbolje obaviti sami i da za to ne trebate odlaziti u servis.Održavanje bicikla u vlastitoj režiji ne samo da je jeftinije i donosi zadovoljstvo, već pruža i stalni uvid u stanje komponenti i bicikla u cjelini. Također, onima kojima je biciklistička tehnika potpuno nezanimljiva, pružiti će uvid u načine funkcioniranja i važnost čistoće, podmazanosti i trošenja dijelova.

Saznaj više

Tacx Smart trenažer i Zwift – budućnost počinje!

Iako se čini kako će ova sezona lijepih dana potrajati dugo, bliže se jesen i zima a vožnje će se većinom s cesta preseliti u stanove. Održanje forme i usađena potreba za druženje s biciklom biti će olakšano uz korištenje dobrog trenažera na kojem će vrijeme provedeno u vožnji biti zanimljivo, korisno i zabavno. Istražili smo što trebate da bi tako i bilo.

Saznaj više

1 2 3 4 5