Blog

Gravel & adventure bicikli u Keindl Sportu

Nastavno na tekst od prošlog tjedna u kojem smo pisali o prednostima gravel i adventure bicikala sada vam donosimo pregled ponude iz Keindl Sporta. Svi su bicikli izloženi u Vitezićevoj ulici 1a tako da ih možete pogledati i isprobati veličinu na licu mjesta. U ponudi su modeli poznatih svjetskih brendova: Cube, Orbea, Ridley i Cinelli.

Saznaj više

Zašto sam kupio gravel & adventure bicikl

Vjerojatno ste primjetili da svi nešto pričaju o tim nekakvim gravel ili adventure biciklima. Kod nas su još uvijek relativno nepoznat pojam pa ću vam probati objasniti kakvi su to bicikli, koja im je namjena i kakva je razlika između tog gravel/adventure bicikla i npr. MTB ili klasičnog cestovnog bicikla.

Saznaj više

CUBE i BOSCH: Usavršena E-BIKE integracija za 2018.

Električni bicikl potiče našu mobilnost i predstavlja jednostavno, jeftino, efektivno i udobno prijevozno rješenje. Suprotno svim izgledima baš je biciklistička industrija postala pokretačka snaga inovacije i predstavila mogućnosti i prednosti električne energije kao pogonskog sredstva. Cube je jedan od pionira tog razvoja od samog početka. Nebrojene pobjede na testovima e-bicikala u zadnjih nekoliko godina impresivno dokazuju da su baš Cube e-bicikli u samom vrhu ponude.

Saznaj više

Vodič za skijaške božićne poklone

Tražite idealan poklon za vašeg najdražeg skijaša? Božić je pred vratima pa smo vam pripremili last-minute vodič s popularnim proizvodima kako bi lakše odabrali poklon kojim ćete razveseliti svojeg najdražeg skijaša. Za lakše snalaženje podjelili smo vodič u cjenovne razrede.

Saznaj više

Pret ski kacige

Pret je američka tvrtka za sjedištem u gradu Parky City u državi Utah, koja proizvodi vrhunske skijaške kacige. 

Saznaj više

Orbea MX - Vrlo ozbiljna zabava

Predstavljamo vam Orbea MX MTB modele s 29” kotačima koji su namjenjeni prije svega rekreativnim vozačima. Riječ je o atraktivnim biciklima s doživotnom garancijom na okvir, kvalitetnom Shimano opremom i cijenom koja kreće već od 3.899 kn.

Saznaj više

ORBEA 2017: 100% made in EU!

Slijedeći poslovnu logiku koja govori o uspješnosti pod uvjetima napredovanja u ponudi, inovativnosti, kvaliteti i odnosu prema korisnicima svojih proizvoda, Orbea je prekinula suradnju sa dalekoistočnim partnerima. Žele li poštivati odluku o doživotnom jamstvu za svoje bicikle, moraju ostvariti uvjete u kojima takvi proizvodi nastaju.

Saznaj više

Suomy GunWind 2017

Jedna od najzanimljivijih i najinovativnijih kaciga na biciklističkom tržištu svakako je GunWind, top-model talijanskog proizvođača Suomy. Prepoznatljiva izdaleka, tek u vožnji pokazuje atribute koji je pozicioniraju u vrh svjetskog dizajna i kvalitete. Baš zato je i izbor mnogih vrhunskih biciklista, kao i Veranda's Willems-Crelan ProContinental Cycling Teama. 

Saznaj više

Kask + KOO

Potaknuti mogućim poteškoćama oko izbora biciklističkih naočala uz svoje kacige, talijanski KASK odlučio je rješiti problem na najbolji mogući način: dizajnirati naočale koje idealno pristaju svima koji nose biciklističke kacige. Tako je rođeno novo ime u biciklističkoj ponudi: KOO. Brand je rođen u KASKU i dijeli iste dizajnerske i kvalitativne atribute.

Saznaj više

KASK – sigurni i opušteni sa stilom!

KASK je ime koje svjedoči o pravilu prema kojem se napreduje kvalitetom, inovativnošću i postojanošću. Njihov ulaz u najviše biciklističko društvo nije utjecao na polarizaciju ponude. I najpristupačniji modeli kaciga su dizajnirani i proizvedeni poštujući ista mjerila. Koliko je važno imati dobru kacigu i što ona mora zadovoljiti da bi takva bila, razmotriti ćemo u ovom blogu.

Saznaj više

1 2 3 4 5 6