Blog

Vodič za skijaške božićne poklone

Tražite idealan poklon za vašeg najdražeg skijaša? Božić je pred vratima pa smo vam pripremili last-minute vodič s popularnim proizvodima kako bi lakše odabrali poklon kojim ćete razveseliti svojeg najdražeg skijaša. Za lakše snalaženje podjelili smo vodič u cjenovne razrede.

Saznaj više

Pret ski kacige

Pret je američka tvrtka za sjedištem u gradu Parky City u državi Utah, koja proizvodi vrhunske skijaške kacige. 

Saznaj više

Orbea MX - Vrlo ozbiljna zabava

Predstavljamo vam Orbea MX MTB modele s 29” kotačima koji su namjenjeni prije svega rekreativnim vozačima. Riječ je o atraktivnim biciklima s doživotnom garancijom na okvir, kvalitetnom Shimano opremom i cijenom koja kreće već od 3.899 kn.

Saznaj više

ORBEA 2017: 100% made in EU!

Slijedeći poslovnu logiku koja govori o uspješnosti pod uvjetima napredovanja u ponudi, inovativnosti, kvaliteti i odnosu prema korisnicima svojih proizvoda, Orbea je prekinula suradnju sa dalekoistočnim partnerima. Žele li poštivati odluku o doživotnom jamstvu za svoje bicikle, moraju ostvariti uvjete u kojima takvi proizvodi nastaju.

Saznaj više

Suomy GunWind 2017

Jedna od najzanimljivijih i najinovativnijih kaciga na biciklističkom tržištu svakako je GunWind, top-model talijanskog proizvođača Suomy. Prepoznatljiva izdaleka, tek u vožnji pokazuje atribute koji je pozicioniraju u vrh svjetskog dizajna i kvalitete. Baš zato je i izbor mnogih vrhunskih biciklista, kao i Veranda's Willems-Crelan ProContinental Cycling Teama. 

Saznaj više

Kask + KOO

Potaknuti mogućim poteškoćama oko izbora biciklističkih naočala uz svoje kacige, talijanski KASK odlučio je rješiti problem na najbolji mogući način: dizajnirati naočale koje idealno pristaju svima koji nose biciklističke kacige. Tako je rođeno novo ime u biciklističkoj ponudi: KOO. Brand je rođen u KASKU i dijeli iste dizajnerske i kvalitativne atribute.

Saznaj više

KASK – sigurni i opušteni sa stilom!

KASK je ime koje svjedoči o pravilu prema kojem se napreduje kvalitetom, inovativnošću i postojanošću. Njihov ulaz u najviše biciklističko društvo nije utjecao na polarizaciju ponude. I najpristupačniji modeli kaciga su dizajnirani i proizvedeni poštujući ista mjerila. Koliko je važno imati dobru kacigu i što ona mora zadovoljiti da bi takva bila, razmotriti ćemo u ovom blogu.

Saznaj više

E-bicikli: pitanja i odgovori

Svakodnevni razgovori sa našim kupcima koji se zanimaju za e-bicikle pokazali su da postoji nekoliko tema i pitanja koja traže što preciznija objašnjenja. Potrudili smo se te teme rasvijetliti kako bi svi oni koje takvi bicikli zanimaju lakše uvidjeli smisao, ciljeve, prednosti i svestranost bicikla koji uz snagu vaših mišića dodaje i snagu svojih, električnih mišića.

Saznaj više

BOSCH novosti 2017

Nove osobine Bosch sustava za e-bike modele očituju se prvenstveno u funkcionalnom usklađenju osnovnih komponenti, a to su upravljački kompjuter, motor i baterija. Rezultat je još veća sloboda korištenja i efikasnost koja vozače rješava razmišljanja i briga. Pružajući slobodu potrebnu na terenu, sustav osigurava najveću moguću potporu snazi vozača, čineći tako simbiozu koja nema premca u svijetu hibridnih bicikala. Možete li uopće poželjeti više od toga?

Saznaj više

SUOMY – nove kacige za sezonu 2017

Talijanski SUOMY,  koji je prepoznatljivost izgradio na Maxu Biaggiju i Lampre Merida Cycling Teamu, nama je zanimljiva kao prvoklasna dizajnerska i proizvođačka tvrtka biciklističkih kaciga. Za sezonu 2017 obnovili su ponudu sa dva modela, od kojih svaki donosi vrlo poželjne osobine za bicikliste svih profila i zahtjeva: aerodinamičnost, odličnu prozračnost, zaštitu i malu težinu, kategorije koje su najinteresantnije  kad se govori o kacigama u sportu.

Saznaj više

1 2 3 4 5 6