Blog

Suomy GunWind 2017

Jedna od najzanimljivijih i najinovativnijih kaciga na biciklističkom tržištu svakako je GunWind, top-model talijanskog proizvođača Suomy. Prepoznatljiva izdaleka, tek u vožnji pokazuje atribute koji je pozicioniraju u vrh svjetskog dizajna i kvalitete. Baš zato je i izbor mnogih vrhunskih biciklista, kao i Veranda's Willems-Crelan ProContinental Cycling Teama. 

Saznaj više

Kask + KOO

Potaknuti mogućim poteškoćama oko izbora biciklističkih naočala uz svoje kacige, talijanski KASK odlučio je rješiti problem na najbolji mogući način: dizajnirati naočale koje idealno pristaju svima koji nose biciklističke kacige. Tako je rođeno novo ime u biciklističkoj ponudi: KOO. Brand je rođen u KASKU i dijeli iste dizajnerske i kvalitativne atribute.

Saznaj više

KASK – sigurni i opušteni sa stilom!

KASK je ime koje svjedoči o pravilu prema kojem se napreduje kvalitetom, inovativnošću i postojanošću. Njihov ulaz u najviše biciklističko društvo nije utjecao na polarizaciju ponude. I najpristupačniji modeli kaciga su dizajnirani i proizvedeni poštujući ista mjerila. Koliko je važno imati dobru kacigu i što ona mora zadovoljiti da bi takva bila, razmotriti ćemo u ovom blogu.

Saznaj više

E-bicikli: pitanja i odgovori

Svakodnevni razgovori sa našim kupcima koji se zanimaju za e-bicikle pokazali su da postoji nekoliko tema i pitanja koja traže što preciznija objašnjenja. Potrudili smo se te teme rasvijetliti kako bi svi oni koje takvi bicikli zanimaju lakše uvidjeli smisao, ciljeve, prednosti i svestranost bicikla koji uz snagu vaših mišića dodaje i snagu svojih, električnih mišića.

Saznaj više

BOSCH novosti 2017

Nove osobine Bosch sustava za e-bike modele očituju se prvenstveno u funkcionalnom usklađenju osnovnih komponenti, a to su upravljački kompjuter, motor i baterija. Rezultat je još veća sloboda korištenja i efikasnost koja vozače rješava razmišljanja i briga. Pružajući slobodu potrebnu na terenu, sustav osigurava najveću moguću potporu snazi vozača, čineći tako simbiozu koja nema premca u svijetu hibridnih bicikala. Možete li uopće poželjeti više od toga?

Saznaj više

SUOMY – nove kacige za sezonu 2017

Talijanski SUOMY,  koji je prepoznatljivost izgradio na Maxu Biaggiju i Lampre Merida Cycling Teamu, nama je zanimljiva kao prvoklasna dizajnerska i proizvođačka tvrtka biciklističkih kaciga. Za sezonu 2017 obnovili su ponudu sa dva modela, od kojih svaki donosi vrlo poželjne osobine za bicikliste svih profila i zahtjeva: aerodinamičnost, odličnu prozračnost, zaštitu i malu težinu, kategorije koje su najinteresantnije  kad se govori o kacigama u sportu.

Saznaj više

Tacx Flux - high tech smart trenažer po prihvatljivoj cijeni!

Ovim modelom smart trenažera Tacx još jednim modelom doprinosi  društvu tehnološki najnaprednijih trenažera svjetske ponude. Osnovna značajka Fluxa je direct drive, što znači da lanac bicikla direktno pogoni trenažer bez posredstva stražnjeg kotača. Najbolja vijest je njegova cijena koja je najpovoljnija u klasi. Kako funkcionira i što sve nudi u upotrebi, testirali smo na jednom primjerku.

Saznaj više

CAMPAGNOLO PRO SHOP u Keindl Sportu!

Slijedeću sezonu započinjemo jednim posebno vrijednim partnerstvom: biti ćemo prodajni centar najslavnijeg imena cestovnog biciklizma svih vremena, a to je Campagnolo. Njihove su komponente vezivno tkivo sveukupne biciklističke povijesti, a tehnički genij utemeljitelja tog carstva znanja i umijeća, Tulio Campagnolo, jedan je od tvoraca bicikla kakvog danas poznajemo. 

Saznaj više

Orbea Orca OM 20 E 2017.

 Nakon što smo sredinom ljeta najavili praktični test nove Orce, u ovom ćemo blogu to i učiniti: vozili smo je u varijanti OME, što znači Orbea Monocoque Endurance. Radi se o Orci koja je malo kraća i malo udobnija od varijanti OMP (Performance) i OMR (Race). Točno onoliko koliko treba ogromnoj većini sportaša amatera i naprednih rekreativaca.

Saznaj više

Poklon za nju-poklon za njega !

Darivanje voljenih je veliko zadovoljstvo, ali ushit primanjem poklona nije ništa manji. Već to što čitate ove redove nama je znak da ste manje ili više okruženi vama dragim ljudima kojima je bicikl važan dio života, a njihov izbor vi poštujete i odobravate. Stoga smo vam slobodni predložiti darove koji će vaš stav poduprijeti i učiniti vama voljenu osobu sretnom.

Saznaj više

Božić za najmlađe - na dva kotača!

Pomisao na kupovanje božićnog poklona za djecu uvijek je uzbudljiva. Ako to ujedno znači i otvaranje novih vidika i boljitak za njihov razvoj i zdravlje, kupnja bicikla je odličan izbor. Od otkrivanja novih mogućnosti u kretanju uz lagane guralice, pa sve do prvih pravih bicikala za one koji su dovoljno odrasli da provode vrijeme u obiteljskim vikend – vožnjama – odgovarajući bicikl je izvor zadovoljstva i zabave!

Saznaj više

Suspenzije i amortizeri – čistoća je pola zdravlja!

Preventivno postupanje je uvijek povoljnije i u svakom pogledu bolje od popravljanja i zamjene istrošenih ili oštećenih dijelova naših bicikala. Kad se govori o suspenzijama, amortizerima i linkovima ovjesa, onda ta logika dobiva na važnosti: uštede novca su znatne, a pitanja voznih osobina, i u krajnjem slučaju – sigurnosti – teško se mogu izraziti brojkama.

Saznaj više

Tri sloja – za zdrave zimske vožnje!

Ljudsko tijelo tijekom fizičkih napora proizvodi veliku količinu energije. Velik dio proizvedene energije je toplinska energija – približno tri četvrtine - , pa je potrebno pobrinuti se oko reguliranja tjelesnih potreba pri oslobađanju te energije kako bismo zadržali zdravlje organizma u balansiranoj mikroklimi stvorenoj takvim okolnostima.

Saznaj više

1 2 3 4 5