PRIPREMI SVOJ BICIKL NA VRIJEME

Blog

Bianchi - talijanska tradicija

Datum objave: 06. 02. 2023.

Težnja za izvrsnošću je svakodnevna opsesija. Od 1885. Bianchi naporno radi kako bi vozačima pružio najbolje dostupne tehnološke inovacije.

Tijekom 130 godina povijesti Bianchi je postao lifestyle brend. Želja za biciklom u svakodnevnom životu, pomiješana sa stilskom talijanskom kulturom stvorila je postojanu sliku. Imajući to na umu, Bianchi je pokrenuo prvi Bianchi Café & Cycles u Stockholmu, zatim jedan u Milanu i Tokiju. Prenijeli smo eleganciju i profinjeni okus bicikala, s kulturom kafića, u veće gradove.

bianchi caffe

Bicikli Bianchi poznati su po svojoj visokokvalitetnoj izradi i posvećenosti detaljima. U mnogim svojim modelima koriste vrhunske materijale kao što su karbonska vlakna i titan, što im pomaže da budu lagani i izdržljivi. Bianchi također koristi napredne proizvodne tehnike, kao što su hidroformiranje i trostruko spajanje, kako bi optimizirao snagu i performanse svojih okvira.

biachi bike

Još jedna ključna karakteristika Bianchi bicikala je geometrija. Brend ima dugu povijest utrkivanja te su razvili niz vlastitih geometrija okvira dizajniranih za optimizaciju upravljanja, prijenosa snage i aerodinamike.

Osim toga, Bianchi je poznat po svojoj kultnoj boji celeste. Ova tirkizna boja povezana je s brendom i koristi se na mnogim modelima, što ih čini lako prepoznatljivima.

Općenito, bicikli Bianchi poznati su po svojoj visokokvalitetnoj izradi, naprednoj tehnologiji i elegantnom dizajnu, što ih izdvaja od ostalih brendova na tržištu.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.