RADNO VRIJEME TIJEKOM PRAZNIKA I BLAGDANA

Blog

Bogata ponuda sniženja!

Datum objave: 18. 11. 2015.

Zašli smo u drugu polovicu Studenog, u razdoblje pravih prilika za kupovine na sniženjima. Nove kolekcije, nove boje i proširenje ponude dovode do mogućnosti kupnje po znatno povoljnijim cijenama. Donosimo kratku listu potrebnih stvari od kojih su neke potrebne svakome, a poneke će ispuniti nadanja za vrhunskom robom onima koji uvijek žele bolje. 

 

1.    Orbea OCCAM M50 29" White-Blue

Occam je primjerak brdskog bolida, bicikla koji spaja vrhunske vrijednosti današnje tehnologije i tradicije u stvaranju najboljih primjeraka svoje vrste: karbonski okvir i stražnja vilica uz Fox suspenzije, Shimano XT/SLX pogonske komponente i Mavic kotače, sa cijenom koja je primjerena hard tail modelima slične specifikacije. Namjenjen onima koji su inspirirani prirodom i vještinama brdskog biciklizma, uz popust od 32% prelazi iz kategorije „mašta“ u kategoriju „moj novi bike“.

2.    Biciklističke cipele Chain Free Ride

Dobro poznat model rekreativnih brdskih biciklističkih cipela, pogodan za pedaliranje kao i za hodanje, opremjen Vibram potplatima koje su priređene za montažu blokeja za brdske pedale. Jednostavan design i odlični materijali, uz izvrstan kalup koji jamči udobnost i nakon cijelodnevne vožnje i hodanja. Lako se održavaju pranjem u vodi. Količina sniženja opravdava kupnju, makoliko malo ih koristili (iako, kad krenete voziti u njima, biti će u pogonu stalno!)

3.    Rukavice Answer Sleestak 

Nakon tople jeseni dolazi hladna zima, možda i brže nego bismo htjeli. Za hladne dane svakom biciklistu su potrebne tople rukavice, a model Answer Sleestak je upravo to: design sa odvojenim kažiprstom pogodan je za bicikliste, uz izolacijske materijale i protuklizne detalje na dlanovima osigurati će  potrebnu toplinu rukama kako bi zimska vožnja bila ugodna, zdrava i sigurna. Ogromno sniženje!

4.    Mjenjač stražnji Sram X-7 Medium Carbon 10B

Ovaj mjenjač je fenomenalna šansa da zamijenite svoj mjenjač imate li i najmanju zamjerku na mjenjanje brzina na svom biciklu: olakšana verzija mjenjača X-7 još je kruća zbog upotrebe karbona, uz poznatu preciznost izrade biti će komponenta koja doprinosi lakoći i sigurnosti vožnje. Za kompatibilnost sa Shimano ručicama mjenjača se posavjetujte sa svojim mehaničom ili nazovite nas nazovite. Ne propustite popust od 55%!

5.    Ciklokompjuter Cannondale Q100 11F

Izvrstan, mali, jednostavan za montažu i upotrebu, ovaj ciklokompjuter naći će mjesta na svakom volanu onih biciklista koji traže informacije o vožnji i dnevnom vremenu. Mala potrošnja baterije daje joj višegodišnji radni vijek, a odlično kompaktno i precizno izrađeno kućište zaštiti će unutrašnjost i od kiše, (bar dok se ne sjetite spremiti ga u džep!). Jedanaest podata je više nego dovoljno za sve rekreativce koji ne očekuju podatke o pulsu ili kadenci.

6.   Cube gripovi

Na kraju sezone nije loše obnoviti one djelove koji su najizloženiji, među kojima su svakako rukohvati. Sada je trenutak da pogledate izbor Cube gripova, od ergonomskih do asketsko-sportskih, jer sniženja su fenomenalna! Ergo – gripovi su stvarni kvalitativni dodatak ugodi vožnje, uspješno sprečavaju utrnutost prstiju i povećavaju sigurnost u svakom trenutku vožnje. Oni se mogu prilagoditi svakom dlanu tako da se izabere najpovoljniji kut proširenja – oslonca za dlan i zatim se fiksiraju kako bi pružili efekt povećanja površine i smanjenja pritiska na manju površinu dlana. Vrlo prihvatljivo i  potrebno pogotovo za svakodnevne bicikliste.

7.    Biciklistička jakna Sugoi RS Zero

Najviša kvaliteta i najbolji materijali uz ergonomske krojeve odlika su svih Sugoi proizvoda. U ovaj izbor najpovoljnijih kupnji ubrojili smo jaknu RS Zero, koja uz popust od 42% predstavlja vrijednost bez koje ne bi trebao ostati niti jedan biciklist koji ima u planu zimske vožnje. Odjeća koja daje mogućnosti sigurne i zdrave zimske vožnje .

8.   Vanjske gume Vredestein

Uz popust koji u prosjeku iznosi 25% i izbor od 16 modela izvanrednih Vredestein guma imate priliku obnoviti „obuću“ svog bicikla. Poznat u sportu i u prijevoznom biciklizmu, Vredestein je vrh svjetske ponude guma, a uz nove cijene i prilika da osjetite te vrijednosti tokom vožnji po hladnom vremenu i slijedeće sezone. Visoka tehnologija koja je iskorištena u proizvodnji guma donosi prednosti u karakteristikama pogotovo na mokrim i sniježnim cestama i putevima. Ona je ovaj puta dostupna uz cijene koje su uobičajene za ponudu bez tih osobina. 

Komentari

Napišite Vašu rezenciju proizvoda

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Nema komentara. Budi prvi!

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.