PRIPREMI SVOJ BICIKL NA VRIJEME

Blog

Za čistu vožnju nije potreban poseban alat

Datum objave: 05. 11. 2014.

Već je veljača, ali zima (još) traje … Dani postaju sve duži, a želja za novim horizontima sve je veća. No, kako na mnoge stvari iznad naših glava ne možemo utjecati, tako ni trenuci namijenjeni užitku bicikliranja nisu uvijek idealni.

Kiša i ostale vremenske (ne)prilike ponekad mogu “pokvariti“ trenutak.

Nazovite me staromodnim, ali jednostavno ne razumijem kako se provući biciklom bez blatobrana kroz “mokre“ zime. Vožnja bez blatobrana omogućuje da noge, stražnjica i leđa budu prekrivena blatom i prljavštinom, da nesmetano špricaš vozače iza sebe i ostavljaš prljave tragove na stolcima u kafiću. Do nedavno argumenti protiv blatobrana uglavnom su bili: “ne stanu na moj cestovni bicikl“ ili "malo jači blatobrani kvare izgled mog bicikla“.
Zahvaljujući CRUD Roadracer mk2 blatobranima ti argumenti više ne drže vodu (zapravo upravo to - drže vodu).

Uz svu moguću biciklističku opremu u ponudi, koje ne manjka po vrsti i izgledu, sve bolje i sjajnije bicikle svakom sezonom, krajnje je nelogično pokvariti si vožnju premazom auto ulja po novom dresu ili podignuti sav moguć šljunak po okviru i ostalim pogonskim dijelovima. Da ne govorim o gubitku vremena i energije koju treba potrošiti na čišćenje, pranje i podmazivanje za sljedeću vožnju. Na kraju ispada da imamo više posla oko
čišćenja i održavanja nego same vožnje. Tim mukicama tu je došao kraj koji dolazi u obliku Crud Roadracer mk2 blatobrana, sada već i u drugoj, poboljšanoj verziji:

Kratak pregled prednosti:

  • za montažu i demontažu NIJE POTREBAN ALAT
  • odgovaraju svim cestovnim biciklima s minimalnim razmakom između vanjske gume i okvira od 4 mm; (maksimalna veličina gume 25mm)
  • dizajniran kako bi odgovarao 700c kotačima na cestovnim biciklima s minimalnim prostorom za postavu blatobrana
  • potpuna zaštita oba kotača (velika prednost za vožnju u smjeni)
  • svi dijelovi izrađeni su od plastike (vrlo lagani par od 150 – 205 g, odvisno o kombinaciji nastavaka) i gotovo su neprimjetni na biciklu.

Kako slika govori tisuću riječi, Crud Roadracer mk2 blatobrani idealna su dugogodišnja investicija za sva vremenska razdoblja. Jednostavni, praktični, lagani te izvrsnog dizajna u potpunosti opravdavaju svoju namjenu. Što poželjeti više od jednog tako jednostavnog djela opreme na biciklu, do maksimalno iskoristiti proizvod do kraja i opravdati njegovu namjenu s užitkom i u najgorim vremenskim uvjetima za vožnju.


Davor Tomšić

Komentari

Napišite Vašu rezenciju proizvoda

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Nema komentara. Budi prvi!

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.