Novi Cube 2023 modeli

Blog

CUBE 2016

Datum objave: 01. 09. 2015.

U nekoliko slijedećih blogova ćemo prikazati novosti koje nam donosi Cube za slijedeću sezonu. Naime, ima ih toliko da ne stanu u
jedan blog, a bilo bi previše  da se tako važne
novosti i zanimljivosti konzumiraju u jednom “obroku”.  

AGREE C:62 SL

Bezkompromisno namjenjen sportašima koji traže od bicikla brzinu, najmanju moguću masu i krutost koja je garancija efikasnog penjanja. Opremljen top-grupom Shimana, okvir je pripremljen da funkcionira i sa DI 2 komponentama. Okvir je potpuno novi sa prednjom vilicom CSL Evo carbon, aerodinamičnog oblika I izvanredne krutosti što daje posebno dobar dojam pri kočenju. Stabilnost upravljanja je postignuta upotrebom tapered ležaja vilice, a pogonska osovina je smještena u PressFit kućištu. Svi kablovi su smješteni unutar okvira tako  da im je produžen životni vijek a okvir se lakše i brže održava. Elegantan I funkcionalan je način pričvršćivanja cijevi sjedala koji je integriran u okomitu cijev okvira. Stražnje vilice su skraćene kako bi im se uz najmanju masu povećala krutost, a prihvat za kotače je Direct Mount kako bi uz upotrebu disk kočnica zadržao vozne osobine i trajnost.  

AGREE C:62 RACE DISC

Uz taj bicikl nema isprike za loš rezultat: super krut I lagan za uspon, najefikasnije kočenje koje postoji uz hidrauličke disk kočnice. Uz Shimano Ultegra grupu Agree C62 je dobitna kombinacija, od rekreacije do natjecanja. Sa potpuno novom prednjom vilicom i X12 sustavom za pričvršćivanje kotača, bicikl ima nedostižnu krutost i sigurnost. Pogonska osovina je PressFit, a jasno da se kablovi nevide: unutarnje vođenje produžava im život i poboljšava performance, a bicikl izgleda kao skulptura. 

STEREO 160 C:68 ACTION TEAM 27.5

Za one koji razmišljaju o podijumu na Enduro World utrkama, Cube je izbacio Stereo 160 C68. Isti okvir, isti suspension set-up i iste komponente kao bicikl Cube Pro Teama! Okvir je novi, izrađen twin-mold tehnologijom, uključujući i sve dijelove stražnjeg ovjesa, što uz izvrsne vozne osobine daje nedostižno malu težinu okviru. Stražnji ovjes je four-bar konstrukcije koji osigurava dvije stvari: hod od 160 mm koju žele freeride vozači i najbolju moguću kontrolu hoda koja je najvažnija za vozače maratona.

NUTRAIL HYBRID

To je bicikl koji briše sve granice prohodnost i uvjeta: na kotačima sa gumama širokim 4 inča, i Bosch CX motorom, Nutrail Hybrid je vozilo u gradu kao i u potpunom bespuću ili na snijegom prekrivenim livadama i putevima. U ovaj okvir Cube je uložio svo svoje znanje i tehnička iskustva, a sa ciljem da ponudi univerzalnu funkcionalnost upakiranu u najbolju moguću zabavu. Nije bilo jednostavno ukomponirati motornu asistenciju u vrhunski triple butted hidroformni aluminijski okvir koji je imao cilj na bude osnova za vrhunski fat bike.  Krutost i stabilnost je dobivena sa ležajem vilice 1 1/8”-1 1/5” i ugradnom širinom od 177 mm za stražnji kotač. Okvir ima mogućnost montaže nosača tereta kako mu se nebi ograničila upotrebljivost za gradske korisnike, ali i izletnike. 

TWO15 HPA SL 27.5

Ovaj kultni DH bicikl za iduću je sezonu dobio kotače 27,5”, lakši krući okvir, pa je bicikl brži i jednostavnije se kontrolira od bivših verzija. Konstrukcijski je Two 15 isti kao i umjereniji Stereo i Fritzz, ali ima 215mm hoda – a za razliku od svog prethodnika – lakše kontrolira tako dugačak hod.

Specijalna pažnja posvećena je smanjenju težine okvira. Hidroformirane, triple butted cijevi tvore jedva nešto malo teži okvir od enduro modela , a  ima najveću moguću preciznost upravljanja i ovjes prilagodljiv svim terenima. 

Komentari

Napišite Vašu rezenciju proizvoda

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Nema komentara. Budi prvi!

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.