Uštedi 20% na CUBE MTB, Hardtail i Full-Suspension biciklima

Blog

Customers’ Friend medalja za Keindl Sport trgovinu

Datum objave: 08. 02. 2021.

Vrhunsku razinu usluge prepoznali su korisnici Keindl Sport trgovine te su tvrtku nagradili „ICERTIAS Customers' Friend - Vrhunska Izvrsnost" certifikatom, koji se dodjeljuje najboljim tvrtkama, proizvodima i uslugama na tržištu. 

ICERTIAS je privatna, politički neovisna, međunarodna organizacija za istraživanje tržišta i certifikaciju, koja otkriva, potvrđuje i nagrađuje vodeće tvrtke, proizvode i usluge, usmjeravajući potrošače širom svijeta na najbolje što tržište može ponuditi. Svojim Best Buy Award, QUDAL-QUALITY meDAL i Customers' Friend certifikacijskim programima, ICERTIAS je trenutno prisutan u više od 40 zemalja na pet kontinenata. Osnovana u Švicarskoj 2011. godine, organizacija ICERTIAS registrirana je kao "ICERTIAS - International Certification Association GmbH" u Trgovačkom registru kantona Zürich. Za više informacija posjetite www.icertias.com.

Kako bi se kvalificirali za zlatnu medalju "Customers' Friend", Keindl Sport trgovina je u okviru ovog programa prošla kroz strog proces analize koja uključuje niz provjera koje provodi organizacija ICERTIAS. Detaljan proces istraživanja i verifikacije od strane međunarodne organizacije ICERTIAS temelji se na četiri glavne analitičke skupine:

  1. Ugled
  2. Komunikacija i društvene mreže
  3. Korisničko iskustvo
  4. Povjerenje.

Zahvaljujući visokim ocjenama, Keindl Sport trgovina je legitimno stekla pravo na status "Customers’ Friend – Vrhunska Izvrsnost" (engl. Customers' Friend - Superior Excellence).

Ankete pokazuju kako je potrošačima prilikom kupnje najbitnija cijena, kvaliteta, zdravstvena sigurnost i sam odnos - empatija, srdačnost, ljubaznost prema kupcima. Keindl Sport trgovina sve stavke uzima u obzir te ih svakodnevno podiže na viši nivo uzimajući u obzir mišljenje kupaca te educirajući zaposlenike. Pogotovo danas u vrijeme Covid-19 pandemije uvelike obraćamo pozornost na sigurnost kupnje kako u trgovinama Keindl Sporta, tako i na web shop-u.

Potpisivanjem službene Customers' Friend deklaracije koja obvezuje tvrtke na održavanje izvrsnog odnosa sa svojim kupcima, partnerima i zaposlenicima – Keindl Sport trgovina d.o.o. je ispunila sve uvjete u cijelosti kao nositelj prestižnog međunarodnog statusa i priznanja "Customers' Friend – Vrhunska Izvrsnost".

keindl sport Customers’ Friend – Vrhunska Izvrsnost certifiikat

Newsletter

Prijavom na naš Newsletter darujemo te promotivnim kuponom za 10% popusta na kupnju u web shopu. Prije od ostalih saznaj o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.