Uštedi do 3000€ na E-BIKEU - požuri, promocija traje još samo do kraja ovog vikenda!

Blog

eBike - Performance Line CX

Datum objave: 25. 05. 2021.

Performance Line CX kompaktan je i vrlo lagan motor. Izrađen od visokokvalitetnih materijala s izuzetno moćnim pogonom i vrhunskim senzorima. Od 2021. godine dolazi s više okretnog momenta koji je povećan na čak 85Nm.

Osim povećanog okretnog momenta proširene su i funkcije pa tako nova Boost funkcija olakšava vožnju i omogućuje veću okretnost na težim i tehnički zahtjevnijim stazama. Motor puno osjetljivije reagira na napore vozača, posebno u niskim brzinama, omogućujući izuzetno osjetljiv start. Performance Line CX definitivno nudi jedinstveno iskustvo te povisuje nivo vožnje na potpuno novu razinu.

 

Performanse i nove značajke

Performance Line CX osigurava još više užitka u vožnji - s daljnjim razvijenim softverom i maksimalnim okretnim momentom od 85 Nm.

Više okretnog momenta

Snažniji nego ikad: Povećan na 85 Nm ! Ubrzava brže i značajno olakšava startanje uzbrdo. Vozač ima više snage na raspolaganju kad god zatreba.

eMTB mode

Napredni eMTB način vožnje osigurava odličnu potporu vozaču u bilo kojoj situaciji vožnje. Nove funkcije upravljanja senzorom i motorom pružaju eMTB biciklima puno širi raspon dinamičke i prirodne podrške.

Extended Boost

Extended Boost je funkcija koja omogućuje veću okretnost i lakoću manevriranja na tehnički najzahtjevnijim stazama.

Pogonska jedinica

Snažna podrška do 25 km/h, čak i na strmim, zahtijevnim stazama.

Maksimalna podrška i savršena kontrola

Spremni za svaki izazov: Motor puno osjetljivije reagira na napore vozača, posebno u niskim brzinama, omogućujući izuzetno osjetljiv start. Napredni način osigurava bolju kontrolu na stazi, bez potrebe za promjenom načina vožnje.

 

Pogonska jedinica Performance CX mjerilo je snage među pogonima. Motor težak samo 2,9 kg i s maksimalnim okretnim momentom od 85 Nm, donosi više užitka u vožnji na stazi u zahtjevnim uvjetima unatoč posebno kompaktnoj veličini. Motor je kompaktan, lagan i izuzetno moćan.

Komentari

Napišite Vašu rezenciju proizvoda

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Nema komentara. Budi prvi!

Newsletter

Prijavom na naš Newsletter darujemo te promotivnim kuponom za 10% popusta na kupnju u web shopu. Prije od ostalih saznaj o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.