ŠTO JE TO "HIT CIJENA"

Blog

Giant - ostvari svoj puni potencijal

Datum objave: 20. 01. 2023.

Svatko od nas ima vlastite izazove, ciljeve i razloge za vožnju. U Giantu, svrha je pomoći vam da oslobodite svoj puni potencijal bez obzira na odabrani put.

Giant je vodeći svjetski brend visokokvalitetnih bicikala i biciklističke opreme. Kao dio Giant grupe, koja je osnovana 1972., brend spaja umijeće izrade i tehnologije uz inovativni dizajn.

Giant je dugo bio jedan od glavnih katalizatora promjena u biciklizmu. Predstavio je aluminijske okvire u vrijeme kada je industrijski standard bio čelik, a nakon togu su bicikle od karbonskih vlakana učinili široko dostupnima u svijetu. Definirali su izgled i dojam modernih cestovnih bicikala s novom tehnologijom Compact Road, a MTB s Maestro ovjesom.

giant bikes

Danas je ovaj duh inovacije jači nego ikad. Kolekcija opreme i odjeće, koju su razvili i testirali neki od najboljih timova i sportaša u profesionalnim utrkama, nastavlja se širiti. E-bicikli redefiniraju ono što je moguće za bicikliste svih sposobnosti.

Ove inovacije služe široj svrsi. Pobjeđivati utrke i proizvoditi lakše, jače i brže bicikle je važno, ali postoji i više od toga - vjera da putovanje može biti jednako vrijedno kao i postignuće.

giant e bike

Graditelji i inovatori, ali i globalna zajednica biciklista. Giant čine sportaši, avanturisti i pobornici biciklizma.

Spojite sve zajedno i Giant je kompletan ekosustav bicikala, opreme i biciklističkih usluga, besprijekorno povezanih i uvijek dostupnih.

Newsletter

Prijavom na naš Newsletter darujemo te promotivnim kuponom za 10% popusta na kupnju u web shopu. Prije od ostalih saznaj o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.