RADNO VRIJEME TIJEKOM PRAZNIKA I BLAGDANA

Blog

Gravel & adventure bicikli u Keindl Sportu

Datum objave: 08. 03. 2018.

Nastavno na tekst od prošlog tjedna u kojem smo pisali o prednostima gravel i adventure bicikala sada vam donosimo pregled ponude iz Keindl Sporta. Svi su bicikli izloženi u Vitezićevoj ulici 1a tako da ih možete pogledati i isprobati veličinu na licu mjesta. U ponudi su modeli poznatih svjetskih brendova: Cube, Orbea, Ridley i Cinelli.


Cube Nuroad

Ovo je sasvim novi model u ponudi za 2018. godinu. Riječ je o čistokrvnom gravel & adventure biciklu, a proizvodi se u tri različita nivoa opreme. Već ulazni model ima kompletnu pripremu za nosače tereta i blatobrane, Shimano Tiagra mehaničku grupu s disk kočnicama i odličan aluminijski okvir. Najjači model naziva Nuroad EXC je spreman za put oko svijeta jer ima tvornički ugrađene dinamo nabe i Supernova svjetla, Shimano 105 grupu s hidrauličnim diskovima, blatobrane i Tubus nosač tereta. Iznimno udobna geometrija i gume širine 35mm garantiraju bezbrižnu višesatnu vožnju.


Orbea Terra

Orbea bicikli svojim dizajnom i tehološkim rješenjima odskaču od konkurencije sličnog cjenovnog ranga, a model Terra slijepo prati tu poslovnu filozofiju. U ponudi su isključivo modeli s karbonskim okvirom, a već ulazni model M30 dolazi opremljen Shimano 105 grupom s hidrauličnim disk kočnicama, Fulcrum kotačima i Kenda gumama širine 35 mm. Okvir ima tzv. “all road” geometriju koja pruža maksimalan komfor vozaču. Svi Terra modeli imaju doživotnu garanciju na okvir, a proizvode se u Orbeinim pogonima u Španjolskoj.


Ridley X-Trail Carbon

Belgija je domovina ciklokrosa i zimske vožnje na drop-bar biciklu, a Ridley je belgijski proizvođač bicikala kojem su upravo ciklokros bicikli donijeli svjetsku slavu i prepoznatljivost. Model X-Trail Carbon je evolucija ciklokros bicikla u modernu gravel & adventure mašinu. Čvrst i responzivan karbonski okvir jako upečatljive boje i specifičnog dizajna opremljen je Sram Rival 1x grupom koja se meni osobno pokazala idealnom za ovakav tip bicikla. Tu su i odlični DT Swiss kotači obučeni u Clement gume širine 36 mm za maksimalnu udobnost.


Ridley X-Night

Iako zamišljen kao sportski i natjecateljski bicikl, Ridley X-Night će i u svakodnevnoj rekreativnoj ili prijevoznoj upotrebi iskazati najviši stupanj kvalitete i dugovječnosti, niske potrebe za održavanjem i nedostižne robusnosti. Odličan lagani karbonski okvir opremljen je Shimano 105 grupom, Tektro Spyre mehaničkim disk kočnicama, Fulcrum kotačima i Clement gumama širine 33 mm.


Cinelli Gazetta della strada

Ovo je urbana reinterpretacija klasičnog francuskog randonnee (putničkog) bicikla. Dizajniran je kako bi mogao savladati sve vrste terena neovisno o vremenskim (ne)prilikama. Idealan je odabir za svakodnevno commutanje na posao, odlazak u grad, vikend vožnje, ali i cjelodnevna putovanja. Čelični okvir (Columbus Cr-Mo) opremljen je Shimano Claris grupom, Tektro duplim kočnicama, blatobranima i nosačima tereta.


Cinelli Hobootleg

Ovo je ultra pouzdan bicikl spreman za bilo koju avanturu na dva kotača. Čelični Cr-Mo okvir od trostruko butiranih cijevi otporan je na koroziju zahvaljujući “Never rust” elektro-kemijskom procesu obrade koji štiti vanjsku i unutarnju površinu cijevi. Svi dijelovi i komponente su dizajnirani na način da budu lako zamjenjivi, Hobootleg je kompletno opremljen blatobranima, Tubus nosačima tereta (40 kg nosivosti), posebnim Cinelli touring volanom i prikladnom trakom. Svaki detalj na biciklu je detaljno testiran i doveden do perfekcije kako bi se vi mogli bezbrižno voziti gdje god vas cesta odvede.
 

Za sva dodatna pitanja u vezi gravel & adventure bicikala kontaktirajte Keindl Sport na [email protected] ili na 01 3877 448. Veliki izbor bicikala, opreme i odjeće možete osobno pogledati u Vitezićevoj ulici 1a ili Reljkovićeva ulica 2 u Zagrebu.

Komentari

Napišite Vašu rezenciju proizvoda

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Nema komentara. Budi prvi!

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.