PRIPREMI SVOJ BICIKL NA VRIJEME

Blog

Hiplok - dizajniran za vožnju, izgrađen za sigurnost

Datum objave: 04. 12. 2017.

Predstavljamo Hiplok proizvode za zaštitu bicikla od krađe. Vrhunski lokoti s lancem, U-lokoti, kabelski lokoti i vezice te zidni lokoti i lanci za kućnu upotrebu.

Kao što mu ime govori, Hiplok je proizvođač koji u svoj dizajn uključuje prenošenje lokota na tijelu vozača, tj. oko struka. 2011. godine proizveli su prvi nosivi lokot za zaključavanje bicikla koji je osvojio brojne nagrade za inovaciju i dizajn. Svi Hiplok proizvodi dizajnirani su za maksimalnu prenosivost, a istovremeno pružaju i visoki stupanj sigurnosti. Od jedinstvenih pričvrsnih reflektivnih lokota u obliku remena koji se nose oko struka, do vezica tankog profila i U-lock zaštite koja se lako integrira s vašom odjećom i opremom, prednost Hiplok proizvoda je u malim detaljima koji čine veliku razliku.

Imate bicikl velike vrijednosti, ali često odlazite u grad pješke ili autom jer vas je strah da ne ostanete bez njega? Ili, imate sportski bicikl bez bisaga, a ne želite da vam debeli lanci ili U-lokovi stružu po laku? Znamo da je tako u mnogo slučajeva, i zato predstavljamo jedinstveni dizajn visokog stupnja zaštite od krađe koji nikad neće ostaviti trag na vašem biciklu.

Hiplok proizvodi dijele se u četiri grupe: 1. lokoti s lancem, 2. kabelski lokoti i vezice, 3. U-lokoti i 4. zidni lokoti i lanci za kućnu upotrebu

LOKOTI S LANCEM

1. HIPLOK GOLD / ORIGINAL, pogledaj ponudu na: http://bit.ly/2BF480q

Lokot koji nudi maksimalnu sigurnost i prenosivost. Ovo je prvi lanac s lokotom na svijetu koji je dizajniran s namjenom da se nosi oko struka. Dolazi u dvije verzije: debljina lanca od 8mm ili 10 mm, a obje imaju glavu od 12mm. Promjer lanca je 85 cm (prilagodljiv), dolazi sa navlakom koja se lako skida i pere, a ima i reflektivne detalje. 


2. HIPLOK LITE, pogledaj ponudu na: http://bit.ly/2jdGOiE

Ovaj model osvojio je prvo mjesto na “Eurobike Award for Design”. Riječ je o laganom nosivom lancu s lokotom koji se oko struka. Iako je težak samo 1kg, pa je praktički neprimjetan dok ga nosite, nudi srednji stupanj sigurnosti. Napravljen od lanca debljine 6mm, glava je debljine 8 mm, promjer je 75 cm (prilagodljiv), dolazi s navlakom koja se lako skida i pere, a ima i reflektivne detalje.


KABELSKI LOKOTI I VEZICE

1. HIPLOK POP, pogledaj ponudu na: http://bit.ly/2ByEWI9

Riječ je o nosivom kabelu s lokotom koji je dizajniran za široki krug biciklista. Nudi osnovni stupanj zaštite. Primarna namjena mu je da posluži kao zaštita u područjima niskog rizika, ili da bude sekundarni lokot na biciklu na mjestima visokog rizika. Napravljen je od gumiranog čeličnog kabla debljine 10 mm, maksimalni promjer mu je 130 cm. Lako se prilagođava na potrebnu dimeziju putem patentiranog POP sistema zaključavanja.


2. HIPLOK FX / FLX, pogledaj ponudu na: http://bit.ly/2BGGNLR

Perfektan lokot za odlazak na kavu nudi osnovni stupanj zaštite. Kompaktan, lagan, nosiv lokot sa čeličnom žicom duljine 1 m i brojčanikom za brzu i jednostavnu upotrebu. Putem clip-on spojnice lako se pričvrsti za džep na hlačama, remen, ruksak ili klasičnu torbu. Model FLX uz sve nabrojano ima ugrađeno i crveno svjetlo jačine 10 lumena.


3. HIPLOK Z LOK, pogledaj ponudu na: http://bit.ly/2BHhERk

Prva sigurna vezica za višekratnu upotrebu na krovnim nosačima bicikala ili sličnoj opremi. Pruža osnovni nivo zaštite, a zbog svoje male težine i veličine može se lako kombinirati sa ostalim lokotima ili poslužiti ko sekundarna zaštita. U pakiranju dolaze 2 vezice, jezgra vezice je od čelika, vezice imamu univerzalni ključ za otpuštanje.


U-LOKOTI

1. HIPLOK D

Ovo je kompaktan D(U) lokot sa Hiplok patentiranim “CLIP+RIDE” sistemom koji mu omogućuje jednostavno postavljanje na remen ili torbu. Pruža visoki stupanj zaštite, gumirana šipka je od pojačanog čelika debljine 13 mm. Brava je zaštićena vodootpornim poklopcem.


2. HIPLOK DC, pogledaj ponudu na: http://bit.ly/2kgODHI

Kombinacija U-lokota i kabla koja pruža visoki stupanj zaštite u jednom kompaktnom pakiranju. DC model također ima “CLIP+RIDE” sistem kako bi ga jednostavno postavili na remen ili torbu. Uz 13 mm debelu gumiranu šipku od pojačanog čelika tu je i 1 m dugačak čelični kabel koji je integriran u lokot. U-lokot služi za vezanje bicikla za stalak, dok kablom možete povezati kotače i okvir. Brava je zaštićena vodootpornim poklopcem.


3. HIPLOK DX, pogledaj ponudu na: http://bit.ly/2At93RW

Najjači model u seriji, napravljen od 14mm debele gumirane šipke s anti-rotacijskim sistemom bravice i duplim zaključavanjem. Pruža maksimalni stupanj zaštite u vrlo laganom i kompaktnom obliku, ima “CLIP+RIDE” sistem za jednostavno postavljanje na remen, torbu ili džep od hlača. Bravica je zaštićena vodootpornim poklopcem, a svaki lokot dolazi s 3 zamjenjiva kodirana ključića.


4. HIPLOK DXC

Ovaj model ima sve karakteristike DX-a, ali ima dodatak - integrirani čelični kabel duljine 1 m za povezivanje kotača ili za sekundarnu zaštitu. Ovaj model pruža maksimalni stupanj zaštite u kompaktnom pakiranju pa se uz pomoć “CLIP+RIDE” sistema jednostavno postavlja na remen ili torbu. Bravica je zaštićena vodootpornim poklopcem, a svaki lokot dolazi s 3 zamjenjiva kodirana ključića.


ZIDNI LOKOTI I LANCI ZA KUĆNU UPOTREBU

1. HIPLOK AIRLOK, pogledaj ponudu na: http://bit.ly/2jcRoGR

Riječ je o prvom sigurnom zidnom lokotu koji je osvojio broje nagrade za dizajni i inovaciju. Elegantan dizajn i maksimalan stupanj zaštite spojeni su jednu kompaktnu cjelinu. Lokot ima pojačanu čeličnu bravu, i dizajniran je za upotrebu na otvorenim i zatvrenim prostorima. Moguć je prihvat takoreći svih cestovnih i MTB bicikala.


2. HIPLOK HOMIE

150 cm lanca od pojačanog čelika debljine 10 mm koji je dizajniran da osigura više bicikala u stanu, uredu ili garaži. Dolazi sa navlakom koja se lako skida i pere, a svrha joj je zaštiti bicikle od ogrebotina. Jednostavan sistem zaključavanja, pruža maksimalni stupanj zaštite.

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na [email protected] ili nas posjetite u našim trgovinama na adresi Vitezićeva ulica 1a ili Reljkovićeva ulica 2 u Zagrebu. 

Vaš Keindl Sport

Komentari

Napišite Vašu rezenciju proizvoda

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Nema komentara. Budi prvi!

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.