RADNO VRIJEME TIJEKOM PRAZNIKA I BLAGDANA

Blog

HOKA ONE ONE - Proljeće/ljeto 2019

Datum objave: 02. 04. 2019.


Buđenje prirode, više dnevne temperature zraka te duži dani, pokazatelji su početka promjena u ovom dijelu godine. Bazne pripreme su završile i krenulo se sa treninzima brzine, fartleka i raznovrsnim dionicama. Izbor mnogobrojnih utrka je sve širi, bez obzira da li se odlučili na 5, 10, 21, 42km ili na neku ultra udaljenost  na trail ili cestovnoj podlozi svakako trebate adekvatnu sportsku obuću.

Buđenje prirode, više dnevne temperature zraka te duži dani, pokazatelji su početka promjena u ovom dijelu godine. Bazne pripreme su završile i krenulo se sa treninzima brzine, fartleka i raznovrsnim dionicama.

Izbor mnogobrojnih utrka je sve širi, bez obzira da li se odlučili na 5, 10, 21, 42km ili na neku ultra udaljenost  na trail ili cestovnoj podlozi svakako trebate adekvatnu sportsku obuću.

 

HOKA ONE ONE je sportska obuća za sve vrste trkača i zaljubljenike u pokret, od amatera do vrhunskih atletičara koji žele poboljšati svoje rezultate. Mi nastavljamo svojim tempom i provodimo revoluciju trčanja.
Pozivamo vas da nam se pridružite na našem putu i potrčite naprijed.
HOKA ONE ONE osmislila je jedinstvenu geometriju srednjeg dijela potplata koju karakterizira veći volumen, mekša gustoća i veća odbojnost pjene od standardnih tenisica za trčanje.
Kod maksimalnog ublažavanja ona trkačima osigurava osvježujuće i stabilno trčanje.
HOKA ONE ONE je od samog početka znala da je prirodno gibanje stopala iznimno važno za ujednačenost koraka, radi toga kombinira geometriju minimalnog pada s dizajnom valovitog zaobljenog đona, čime se postiže ujednačen ritam koraka.

Nova proljetna ponuda branda HOKA ONE ONE predstavlja nove lagane i prozračne cestovne modele:
MACH 2, ARAHI 3 i TRACER 2, model za sve podloge CHALLENGER ATR 5 i trail model TORRENT.    

Ponuda za cestovno trčanje proširena je sa MACH 2 modelom koji sa Clifton 5 i Bondi 6 modelima pruža kvalitetan izbor za sve prilike, udaljenosti i brzine trčanja.


U ponudi kao najudobniji i najmekaniji model iz cestovne porodice ostaje model BONDI 6 koji je legenda HOKA ONE ONE brenda i svi koji godinama trče ili hodaju u ovom modelu prepoznaju njegovu udobnost i mekoću koraka koju pruža njegova kvalitetna konstrukcija. Sigurni je izbor za ponovni povratak trčanju poslije ozljede kao i kod prekomjerne tjelesne težine ili svakodnevnu relaksirajuću šetnju.

BONDI 6 model pruža i dodatnu podršku za trkače koji imaju premalu pronacijsku kretnju tj. spadaju pod supinatorski tip stopala (supination / underpronation)

ARAHI 3 kao predstavnik nove tehnologije izrade srednjeg sloja potplata „Dynamic Stability“ za stabilizaciju koraka, omogućava nesmetano trčanje i hodanje za sve koji imaju dodatnih problema u prekomjernoj pronaciji stopala. Stabilnost ovog modela pruža kvalitetan izbor za trčanje kod normal/neutral stopala kao i kod prekomjerne pronacije (overpronation).  

TRACER 2 poletna, odazivna i dinamična, najlaganiji cestovni model iz Hoka porodice. U novoj verziji zadržane su sve kvalitetne tehnologije prethodnog modela. Prvenstveno je prisutna PRO2Lite tehnologija izrade srednjeg sloja sa dvostrukom gustoćom materijala koja pruža vrhunsko ublažavanje u petnom dijelu a ujedno i kvalitetan odaziv u prednjem dijelu. Trenutno dominira kao najlakši model za cestovno trčanje sa visokim stupnjem ublažavanja. Prvi izbor za brze treninge dionica i fartleka, a na dan utrke pružit će svoj maksimum na utrkama 5, 10, 21 km dok će je iskusni trkači koristiti i za maratonske udaljenosti. Radi svoje male težine i maksimalnog ublažavanja uz kvalitetan odaziv, model Tracer 2 nametnuo se u sam vrh izbora tritlonaca za brze cestovne dionice. Dodatnu atraktivnost u izgledu doprinosi Doppler efekt u dizajnu gornjišta.     

CHALLENGER ATR5  u svojoj petoj verziji dodatno je povećao svoju reputaciju svestranog modela. Brz i lagan na trail terenu, a geometrije srednjeg potplata koja osigurava nesmetano trčanje na cesti. Dok njegov prepoznatljiv višeslojni potplat sa višesmjernim čepovima ostavlja bez sumnje osnovnu trail namjenu. Ripne/kramponi strateški su smješteni na potplatu, na predjelu pete pozicionirani su bliže kako bi se postigla brza tranzicija u koraku i nesmetan dodir sa podlogom, dok su u prednjem dijelu ripne razmaknute i šire radi kvalitetnijeg prijanjanja na podlogu trail staze u mokrim uvjetima. Porastom popularnosti trčanja na trail podlogama Challenger se pokazao kao kvalitetan izbor na raznolikim terenima kontinentalnih trail staza.

TORRENT je brz i pouzdan trail model koji svojim performansama zaslužuje mjesto pored ostalih trail modela iz Hoka trail porodice: EVO Mafate, Speedgoat 3, Mafate Speed 2, EVO Jawz. Namjene za raznolik trail teren svojom brzinom i kvalitetnim odazivom koju pruža ugrađeni ProFly međusloj potplata Torrent neće razočarati na zemlji, kamenu, šumskom terenu ili relaksirajućom šetnjom u parku.


TRAIL MODELI

EVO Mafate, Speedgoat 3, Mafate Speed 2

U Keindl Sport Outdoor ponudi stalno osluškujemo želje naših korisnika pa smo tako za nježniji i stilski osvješteniji dio kupaca osigurali i raznobojniju ponudu ženskih modela:
Komentari

Napišite Vašu rezenciju proizvoda

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Nema komentara. Budi prvi!

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.