Novi Cube 2023 modeli

Blog

Kask + KOO

Datum objave: 17. 02. 2017.

Potaknuti mogućim poteškoćama oko izbora biciklističkih naočala uz svoje kacige, talijanski KASK odlučio je rješiti problem na najbolji mogući način: dizajnirati naočale koje idealno pristaju svima koji nose biciklističke kacige. Tako je rođeno novo ime u biciklističkoj ponudi: KOO. Brand je rođen u KASKU i dijeli iste dizajnerske i kvalitativne atribute.

 

Okvir naočala izrađen je od polikarbonata i 100% je talijanski proizvod. Posvećenost izvrsnosti vidi se u izboru proizvođača leća, koje za KOO proizvodi ZEISS. Izbor finiša naočala je širok kako bi svaki biciklist pronašao jedan koji će se uklopiti uz boju kacige, ili zadovoljiti njegovu želju.

Možda je neobično da se novi brend lansira uz samo jedan model naočala, ali ako ih razmotrite detaljno, vidjeti ćete da se načinima adaptiranja prema svakom vozaču prilagođavaju u mjeri koja eliminira potrebu za proširenjem izbora modela.

Naime, jedini model nazvan OPEN dizajniran je sa idejom mogućnosti potpune adaptacije na glavu vozača. Osnova adaptacije su leće, koje su brzo i jednostavno izmjenjive kako bi naočale idealno funkcionirale tokom cijele godine ili bez obzira na svjetlosne uvjete.

Također, kut prednjeg dijela okvira može se podesiti u jedan od tri položaja, pa se tako osigurava miran protok zraka između leća i očiju bez vrtloženja i bez kondenzacije vlage na lećama. Naočale imaju dva mekana gumena nosnika koja vozač bira prema konfiguraciji svog lica, a razlog je –opet- idealno pristajanje uz lice. Fleksibilne ručice osiguravaju neosjetnost dugotrajnog nošenja i omogućuju da naočale pristaju na glave raznih oblika i veličina.

Njihovo nastajanje potpomogli su vozači Drapac Pro Continental Teama i talijanske ekipe Team Colpack.

Iako su tek na početku, već su postale stalni dio opreme nekolicine vrhunskih biciklista, od cestovnih i brdskih, ciklokros vozača do triatlonaca.

KOO Open naočale veliki su tržišni hit, pa ih imamo u ponudi u dva trenutno dostupna finiša: u crnom i crno-crvenom, a tokom nastupajućih tjedana nadamo se i ostalim varijantama. 

 

 

Komentari

Napišite Vašu rezenciju proizvoda

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Nema komentara. Budi prvi!

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.