ŠTO JE TO "HIT CIJENA"

Blog

Keindl Sport OUTDOOR

Datum objave: 18. 03. 2019.

Keindl Sport već je 20 g. prepoznatljiv po vrhunskoj ponudi proizvoda na području biciklizma i skijanja, a u novije vrijeme i outdoor artikala. Outdoor kao pojam obuhvaća razne aktivnosti na otvorenom, a kod nas u ponudi možete pronaći proizvode vrhunskih brendova specifične namjene: role, skateboard, longboard, romobili, štapovi za hodanje, treking i planinarenje. Širok izbor kvalitetne odjeće i obuće te dodataka kao što su ruksaci, torbe, bidoni, marame, kape, rukavice i dr., garantira ugodniji i sigurniji boravak na otvorenom i u prirodi.

keindl outdoor

U 2019. u outdoor ponudu uključit ćemo brojne novitete: vrhunske brendove sportske obuće i odjeće, opreme za hidratizaciju i energetski oporavak, te ponudu proizvoda potrebnih za ugodan i siguran boravak na otvorenom. U ponudi ćete pronaći proizvode za korištenje na rekreativnom i na visokom natjecateljskom nivou.

U našoj outdoor ponudi potražite opremu za trail i cestovno trčanje, treking i planinarenje ili ugodnu šetnju na raznim podlogama i u svim vremenskim uvjetima.
Dugogodišnje iskustvo u prodajnom segmentu, educirano osoblje sastavljeno od aktivnih sportaša te kvalitetna podrška na svakom koraku, od savjetovanja do kupnje zasigurno su garancija pravilnog odabira opreme i ugodne kupovine u našim poslovnicama i na web-shopu.

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi


Vaš novi i stari outdoor specijalist
Keindl Sport

 

Komentari

Napišite Vašu rezenciju proizvoda

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Nema komentara. Budi prvi!

Newsletter

Prijavom na naš Newsletter darujemo te promotivnim kuponom za 10% popusta na kupnju u web shopu. Prije od ostalih saznaj o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.