Uštedi 20% na CUBE MTB, Hardtail i Full-Suspension biciklima

Blog

Mi smo KROSS

Datum objave: 20. 01. 2023.

Mi smo KROSS. Bicikli su u našem DNK.

Već više od 30 godina KROSS se fokusira na ponudu najboljih bicikla koji zadovoljavaju potrebe profesionalnih biciklista, ali i onih koji žele uživati u rekreativnoj vožnji. Svakom KROSS biciklu pristupamo s poštovanjem, stvarajući rješenja koja savršeno rade u svim uvjetima.

kross bicikli

KROSS predstavlja brigu o najsitnijim detaljima i stvaranje trendova koje prate svi biciklisti. Naši bicikli su najprepoznatljivija vozila na dva kotača u Poljskoj, a također ih (zahvaljujući stalnom podizanju ljestvice) sve češće biraju stanovnici diljem svijeta.

Već više od 30 godina KROSS stvara bicikle najviše kvalitete - od čelika, aluminija i karbonskih vlakana.

Cijeli proces stvaranja bicikala odvija se interno, bez sudjelovanja drugih tvrtki. Tvrtka je odgovorna za pripremu dizajna, prototipa i konačno konstrukcije koja se izvodi u vlastitoj proizvodnji. Od 2000. godine tvrtka posjeduje vlastiti suvremeni proizvodni pogon koji, zahvaljujući naprednim informatičkim rješenjima, upravlja cjelokupnim procesom montaže i skladištenja bicikala. Zahvaljujući tome, tvrtka ne mora uvoziti gotove okvire od kooperanata i ima apsolutnu kontrolu nad kvalitetom svih bicikala.

Mnogi profesionalci biraju KROSS bicikle visokih performansi. To je zbog iskustva i znanja koje je tvrtka stjecala tijekom godina. Od 2006. KROSS sponzorira profesionalni biciklistički tim, koji aktivno sudjeluje u stvaranju novih okvira. Zahvaljujući tome, KROSS MTB bicikli savršeno su prilagođeni sve težim i težim XC stazama, dok cestovni bicikli pomažu biciklistima da dosegnu i najzahtjevnije vrhove. Optimalna geometrija omogućuje sigurnu vožnju nizbrdo čak i na najzavojitijim planinskim stazama.

kross bicikli

Karbonski okviri KROSS bicikala izrađeni su od najkvalitetnijih karbonskih vlakana. Proizvodni proces bicikala uvijek izgleda jednako i mora zadovoljiti iste rigorozne kriterije kvalitete, bez obzira na vrstu karbonskih vlakana.

Od 2017. KROSS posjeduje vlastitu liniju za proizvodnju karbonskih okvira, svrstavajući tvrtku u malu skupinu europskih proizvođača bicikala, koji samostalno izrađuju karbonske okvire.

KROSS je 2017. godine preuzeo nizozemskog proizvođača električnih bicikala. U procesu proizvodnje koriste se samo najsuvremeniji elementi provjerenih dobavljača i tržišnih lidera.

kross bicikli

U KROSS-u vjerujemo da svakodnevna vožnja biciklom može promijeniti svijet na bolje i pridonijeti usporavanju, a u konačnici i zaustavljanju klimatskih promjena. Tvrtka stvara najkvalitetnije bicikle, koji predstavljaju alternativu za automobile i javni prijevoz.

Ponudu KROSS bicikala pogledaj ovdje.

Newsletter

Prijavom na naš Newsletter darujemo te promotivnim kuponom za 10% popusta na kupnju u web shopu. Prije od ostalih saznaj o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.