Uštedi do 3000€ na E-BIKEU - požuri, promocija traje još samo do kraja ovog vikenda!

Blog

Pobjednici testa CUBE AMS 100 C: 68 TM i Stereo Hybrid 160 Actionteam

Datum objave: 16. 05. 2019.

CUBE ponovno pobjeđuje! U najnovijem broju časopisa MOUNTAINBIKE (06/2019), CUBE AMS 100 C: 68 TM dolazi na vrh u testu "Sedam laganih full-suspension bicikala od 3.500 do 4.500 eura".

U nastavku pročitajte zašto su baš CUBE AMS 100 C: 68 TM i Stereo Hybrid 160 Actionteam odnjeli ovu pobjedu.

cube bike

 

CUBE AMS 100 C: 68 TM - "MOUNTAINBIKE" POBJEDNIK TESTA 

 

CUBE ponovno pobjeđuje! U najnovijem broju časopisa MOUNTAINBIKE (06/2019), CUBE AMS 100 C: 68 TM dolazi na vrh u testu "Sedam laganih full-suspension bicikala od 3.500 do 4.500 eura".

Sve o testu nalazi se na stranici 30 časopisa.

Zaključak:

"Lagani bicikl - agilno upravljanje - odlične specifikacije

Uzmite lagani trkaći fully, zamijenite prednju suspenziju za 120 mm vilicu i hej, odmah imate turbo snažni trail bike! To je formula koja dobro funkcionira s AMS 100 TM, pogotovo kad staza krene prema dolje. CUBE se zaigrano baca u spust, veseleći se zavojima... Dodane rezerve zahvaljujući vilici s dužim hodom doista su došle na svoje kad staze postanu opake. S tim dodatnim milimetrima koji podižu prednji kraj, kut vilice otvoreniji je nego na standardnom AMS 100 za dodatnu pomoć stabilnosti i sigurnosti. Viši BB također znači da ne sjedite tako nisko u biciklu. Ovaj lagani bavarski bicikl brzo ubrzava, drži brzinu i uspinje se spretno, a izvrsno prianjanje dolazi zahvaljujući stražnjoj suspenziji. Opremljen je vrlo dobro odabranim, visokokvalitetnim komponentama, uključujući dropper cijev sjedala. Ovaj brzi full suspension bicikl odrađuje kvalitetan posao!

 

bike

 

CUBE STEREO HYBRID 160 ACTIONTEAM - NAJBOLJA VRIJEDNOST ZA NOVAC I TIP UREDNIČKOG TIMA "EMTB-NEWS"

 

eMTB-News nagradio je jedan od naših bicikala s dvije titule odjednom: Stereo Hybrid 160 Actionteam osvaja titulu "Najbolji omjer cijene i kvalitete" kao i "Tip uredničkog tima"!

Zaključak:

"Vrhunska oprema po razumnoj cijeni - mirno, stabilno i lako rukovanje - Snažne kočnice

Ovaj model je spreman za utrku! Upravo to je specifikacija da će Cube Actionteam biti obučen za E-Bike utrke i vjerojatno voziti do podija. Ukratko, nema apsolutno nikakvih neispunjenih želja u pogledu komponenti. Ovaj E-Bike opremljen je svime što obećava poboljšanje performansi. Nije moguće nadograditi mnogo. Ako mislite da ćete svoju djecu morati maknuti iz nasljedstva ili prodati klasični automobil vašeg oca, pogriješili biste. Ovaj E-Mountainbike opremljen Bosch Performance CX motorom najjeftiniji je u našem testu. "

eMTB news: LINK

Komentari

Napišite Vašu rezenciju proizvoda

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Nema komentara. Budi prvi!

Newsletter

Prijavom na naš Newsletter darujemo te promotivnim kuponom za 10% popusta na kupnju u web shopu. Prije od ostalih saznaj o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.