RADNO VRIJEME TIJEKOM PRAZNIKA I BLAGDANA

Blog

Poklon za nju-poklon za njega

Datum objave: 01. 12. 2016.

Darivanje voljenih je veliko zadovoljstvo, ali ushit primanjem poklona nije ništa manji. Već to što čitate ove redove nama je znak da ste manje ili više okruženi vama dragim ljudima kojima je bicikl važan dio života, a njihov izbor vi poštujete i odobravate. Stoga smo vam slobodni predložiti darove koji će vaš stav poduprijeti i učiniti vama voljenu osobu sretnom.

POKLON ZA NJU

Iako se čini da je nalaženje Božićnog poklona za žene u biciklističkoj trgovini unaprijed izgubljeno vrijeme, uvjeriti ćemo vas da je suprotno. Naime, žene na biciklima trebaju i žele gotovo iste stvari kao i muškarci. Stoga što su racionalnije, one izboru pristupaju najčešće kako bi zadovoljile potrebe, dok se muškarci – uz isti razlog - usrećuju još i novim igračkama.

Velik izbor tekstilnih proizvoda namjenjen sportskoj rekreaciji i bicikiranju, počevši od čarapa ili rukavica, preko majica, hlačica ili jakni za hladnije dane, povećati će zadovoljstvo provedeno na biciklu, bilo u prometovanju gradom ili na rekreativnim ili sportskim vikend vožnjama.

Nova kaciga dizajnirana za ljepši spol poklon je koji objedinjuje stil, udobnost i sigurnost, a izbor boja i oblika je prepušten vašem poznavanju njenih afiniteta i osobnog stila.

Sportske naočale postale su standardni dio opreme svih biciklista, a poznato je da njihova zaštitna funkcija ima dodatnu funkciju koja je itekako važna: stilski usklađene sa oblikom lica i bojama, one su i modni dodatak koji ima uporabnu vrijednost koja nadilazi vrijeme za volanom bicikla.

  

Nadasve korisni i privlačni dodaci svakoj biciklistici su i marame, kape i potkape koje u hladnijim danima uvelike pomažu u očuvanju dobrog zdravlja i povećavaju ugodu tokom vožnje.

U dijelu ponude opreme za bicikle, gotovo da nema proizvoda koji bi otrpio rodnu razliku. Pa ipak, ponuda košara ili torbi za prenošenje stvari biciklom je ženski izbor već time što žene bolje znaju iskoristiti praktičnu stranu bicikla.

Ima li vaša draga sportskih ili rekreativnih ambicija i želju za praćenjem vlastitog napredovanja u sportu, jako će se obradovati nekom od multifunkcionalnih uređaja za praćenje svoje aktivnosti. U tom segmentu ponude vodeće svjetsko ime je Polar, pa izbor poklona iz asortimana tog proizvođača ne može biti pogrešan.

Ako ste u razmišljanjima o temeljitoj obnovi voznog parka vaše voljene, naša ponuda bicikala za žene je gotovo neiscrpna. Od brdskih ili univerzalnih trekking modela, preko šarmantnih gradskih, pa do cestovnih modela prilagođenih ženskom tijelu, izbor je opsežan i povoljan.

POKLON ZA NJEGA

Svaki muškarac koji koristi bicikl za sport ili rekreaciju u našim se trgovinama osjeća kao dijete u Disneylandu. Okružen svom mogućom opremom, dijelovima, odjećom, dodacima i biciklima, odmah postane svjestan činjenice da gotovo sve to treba. Jasno da su želje i potrebe različite kategorije, ali muškarci ne vide precizno razliku. Baš zato je kupovina Božićnog poklona za njih lakši posao, a faktor sreće je uvećan za količinu zadovoljenja pretežno želje a manje potrebe.

Princip je jednostavan: donje rublje potrebno je svima, ali On-biciklist ipak će biti sretan samo u potkošulji od specijalnih materijala sa Grid-Tech tehnologijom, a rublje je vrlo lagano. Pri tome je dobro, ali ne i presudno to da ona čuva zdravlje i znatno je više higijenska od obične pamučne.

 

Nađe li biciklist-rekreativac pod jelkom kutijicu na kojoj piše Polar, biti će vječno označen fetišem koji ga izdiže u povlašteni krug najnaprednijih, a cijelo njegovo društvo prestati će nositi satove na vožnje.

Koliko god se šalili, pivo nakon vožnje bolje prija uz nove pedale, a svijet je ljepši viđen kroz nove naočale.

Sigurnost i brzina dobrim dijelom ovise o gumama na kotačima, ali na gumama sa Graphenom-uz sve rečeno-biciklisti su i sretniji!

Ovisnici o biciklu tokom zime postaju nemirni i nazadovoljni bez nekog direktnog povoda. Tijelo i um ovisni o okretanju pedala česti su uzrok takvom ponašanju koje možete odagnati ako svom nesretniku pod božićnu jelku spakirate trenažer. Održanje forme, tjelesne težine i kondicije tako će biti osigurano, a vaš će muškarac svoje frustracije iskoristiti kao pogon za sretne treninge.

Ne snalazite li se baš detaljno u tom labirintu želja i potreba, a iskustvo vas je poučilo da je poklon u vidu pidžame ili kravate izazvao mješavinu prikrivenog razočaranja i tuge, predlažemo da svom voljenom ovisniku o dva kotača poklonite bon i tako mu otvorite vrata zadovoljenju svojih želja.  

Komentari

Napišite Vašu rezenciju proizvoda

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Nema komentara. Budi prvi!

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.