Uštedi 20% na CUBE MTB, Hardtail i Full-Suspension biciklima

Blog

Predstavljamo Giant Stormguard E+

Datum objave: 16. 02. 2023.

Ovaj električni bicikl pravi je „tenk“. Jedan primjerak trenutno je u Norveškoj gdje podržava pustolova Hrvoja Jurića i njegovo četveronožno društvo. Niti najteži polarni uvjeti nisu prepreka…

Iako je Giant Stormguard E+ službeno namijenjen za vožnju u urbanim sredinama i rekreaciju, njegova vrhunska oprema može podržati rad i u najekstremnijim vremenskim uvjetima. Naš pustolov Hrvoje Jurić, koji je na električnom Giantu već obišao svijet, ovih dana putuje biciklom prema najsjevernijoj točki Europe, rtu Nordkapp. Hrvoje, Ena i Max krenuli su 3. veljače biciklom iz Osla te ih čeka put dugačak ukupno oko 2300 kilometara.

Stormguard E+ dolazi u dvije verzije s različitom opremom. Okvir bicikla izrađen je od aluminija, a suspenzijska vilica ima 100 mm hoda. No ovo je i fully, što znači da ima i stražnju suspenziju – također sa 100 mm hoda. Za dodatni pogon zadužen je električni motor Giant SyncDrive Pro2 koji ima okretni moment od 85 Nm, (isporučuje ga Yamaha), smješten u sredini okvira. Glavna baterija ima izdašan kapacitet od 800 Wh, a uz nju na okvir može biti pričvršćena i pomoćna.

Među posebnostima ovog modela valja istaknuti karbonski pogonski remen te integrirane LED lampe. K tome, skuplji model opremljen je automatskim mjenjačem!

 

 

Newsletter

Prijavom na naš Newsletter darujemo te promotivnim kuponom za 10% popusta na kupnju u web shopu. Prije od ostalih saznaj o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.