RADNO VRIJEME TIJEKOM PRAZNIKA I BLAGDANA

Blog

Pret ski kacige

Datum objave: 07. 12. 2017.

Pret je američka tvrtka za sjedištem u gradu Parky City u državi Utah, koja proizvodi vrhunske skijaške kacige. 

Pret razvija revolucionarnu skijašku opremu koja odražava potragu za performansama, inovativnim duhom, ljubavlju za skijanjem i želju za dubokim razumijevanjem ljudi koji dijele našu strast. Odličan dizajn u kombinaciji s inovativnim tehnološkim rješenjima stvara skijašku kacigu vrhunskim performansi. Pret kacige su ručno sastavljene i izrađene prema najvišim standardima.

PRET CYNIC X: 1.499 kn / 999 kn

Pret Cynic X je prvi izbor kod većine Pret sponzoriranih sportaša. Cynic X je nadogradnja kacige Cynic i diže cijelu priču na viši nivo. Projektirana u suradnji sa sportašima i sigurnosti na prvom mjestu kaciga Cynic X je opremljena MIPS tehnologijom, ima pripremu za slušalice, pokrivala za uši koja se jednostavno mogu skinuti i vrhunsku "X-Static" tkaninu u unutrašnjosti koji sprječava pojavu neugodnih mirisa.


PRET CIRQUE X: 2.199 kn / 1.499 kn

Kaciga Pret Cirque X sa VTT4 sistemom je radikalan novi razvoj u Pretovoj potrazi za ultimativnim sistemom ventilacije. Idealna kaciga za sve vremenske (ne)prilike opremljena je i potpuno novom ACT školjkom koja produžuje trajnost i diže nivo sigurnosti na novu razinu. Pret kombinira slojeve polikarbonata različite debljine kako bi kreirao jednu od najlakših ali i najčvršćih kaciga na tržištu. Pret Cirque X ima i MIPS sistem zaštite, RCS fit sistem, Fidlock magnetsku kopču i X-Static tkaninu u unutrašnjosti.


PRET LYRIC: 1.199 kn / 899 kn

Pret Lyric diže ljestvicu sa vrhunskim spojem dizajna i tehnologije koji rezultira odličnim performansama. Izrađena za rekreativne skijaše s naglaskom na žensku populaciju, ima jednostavan i efektivan VTT1 sistem ventilacije, vunenu unutrašnjost i RCS fit sistem za superiorno podešavanje.


PRET SHAMAN X: 1.599 kn / 1.099 kn

Pret Shaman X je idealna all-mountain kaciga koja dolazi potpuno opremljena sa najboljom tehnologijom i svojstvima. Niski profil i mogućnost potpune adaptacije svim vremenskim (ne)prilikama svrstavaju ovu kacigu u sam vrh ponude. MIPS, VTT3 sistem ventilacije, RCS fit sistem, priprema za slušalice, i pokrivala za uši koja se lako skidaju garantiraju vrhunske performanse, udobnost i sigurnost.


PRET LID: 749 kn / 519 kn

Pret Lid je opremljena odličnim svojstvima po jako povoljnoj cijeni što ju svrstava u best buy kategoriju. Minimalistički dizajn donosi VTT1 sistem ventilacije, lagano namještanje uz RFS fit sistem i pripremu za slušalice. Woolblend tkanina u unutrašnjosti garantira toplinu i udobnost.


PRET KID: 69 kn / 499 kn

Dječja kaciga Pret Kid Lid preuzela je svu funkcionalnost i tehnologije od kacige Lid samo dolazi u manjoj veličini prilagođenoj za djecu. Nisu rađeni nikakvi ustupci koji bi narušili kvalitetu tako da Kid Lid kaciga nudi najbolji stupanj zaštite i kvalitete u klasi.

Pret kacige snižene su 30%, a kompletnu ponudu možete pogledati ovdje: http://bit.ly/2BIyPkq.

Za sve dodatne informacije i pitanja slobodno nam se obratite na [email protected] ili nas posjetite u našoj trgovini na adresi Vitezićeva ulica 1a u Zagrebu.

Vaš Keindl Sport.

Komentari

Napišite Vašu rezenciju proizvoda

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Nema komentara. Budi prvi!

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.