Uštedi 20% na CUBE MTB, Hardtail i Full-Suspension biciklima

Blog

Specialized - stvara trendove

Datum objave: 20. 01. 2023.

Mi smo biciklisti, ta je činjenica vodilja naše svake odluke od 1974. 

Specialized je poznati američki brend bicikala koji je poznat po svojim cestovnim, brdskim i gradskim biciklima visokih performansi.

Jedna ključna značajka koja izdvaja Specialized bicikle od njihove konkurencije je usmjerenost marke na inovacije i tehnologiju. Imaju predani tim za istraživanje i razvoj koji provodi opsežna testiranja i istraživanja kako bi razvio nove materijale i proizvodne tehnike koje pomažu u poboljšanju performansi i trajnosti njihovih bicikala. Na primjer, Specialized je bila jedna od prvih tvrtki koja je naširoko koristila ugljična vlakna u svojim okvirima bicikala, a oni nastavljaju koristiti napredne materijale kao što je FACT carbon u mnogim svojim vrhunskim modelima.

specialized bikes

Još jedna značajka koja izdvaja Specialized je njihova tehnologija Body Geometry, koja je sustav ergonomskih dizajnerskih elemenata integriranih u njihova sjedala, cipele i druge kontaktne točke za povećanje udobnosti i prijenosa snage. Ova je tehnologija dizajnirana za smanjenje rizika od ozljeda i povećanje učinkovitosti vozača.

specialized bikes

Specialized također ima široku ponudu bicikala za različite tipove vozača, bilo da se radi o cestovnom, brdskom biciklizmu, vožnji na posao, turizmu ili električnom biciklu, oni imaju bicikl koji odgovara zahtjevima. Također imaju široku ponudu bicikala za različite cjenovne razrede, od početnih modela do vrhunskih, profesionalnih bicikala.

Specialized. Napravljeno za bicikliste, od strane biciklista.

Komentari

Napišite Vašu rezenciju proizvoda

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Nema komentara. Budi prvi!

Newsletter

Prijavom na naš Newsletter darujemo te promotivnim kuponom za 10% popusta na kupnju u web shopu. Prije od ostalih saznaj o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.