RADNO VRIJEME TIJEKOM PRAZNIKA I BLAGDANA

Blog

Smart trenažeri

Datum objave: 15. 10. 2015.

Veliko olakšanje u zimskim treninzima na trenažerima je rekreacija prirodnih uvjeta koja motivira u održanju forme i otvara mogućnosti za njeno poboljšanje. Da bi u tome uspio, Tacx je smislio Smart seriju trenažera koja putem tehničkih rješenja nudi virtualni doživljaj prirode u radnoj sobi. 

Vrijednost Tacx trenažera je u pružanju mogućnosti za treniranje u zatvorenim prostorima sa vlastitim biciklom. Oni nisu samo stalci za bicikle, oni pružaju otpor okretanju pedala kako bi trening od vas iziskivao snagu i izdržljivost. Otpor okretanju nastaje u magnetskoj kočnici koju možete kontrolirati na dva načina: ručno ili automatski.

 Koristeći interaktivne trenažere, kontrola otpora je automatska i obavljanje je prepušteno računalu, tabletu ili smartfonu, uređajima koje spajate sa trenažerom, a procesom upravljaju programi u skladu sa trenažnim planom ili profilima staza koje računala učitavaju sa vanjskih medija. Pri tome, trasa je prikazana u vidu video snimke u HD rezoluciji, a program usklađuje otpor trenažera sa profilom staze na zaslonu. Jednostavniji model Smart trenažera, model Satori Smart, neće upravljati otporom, pa ćete otpor regulirati sa kontrolerom na volanu.

Upgrade Smart

Upgrade Smart omogućuje vam da povežete svoj Smart trenažer sa računalima u sustavu Windows i tako proširite mogućnosti korištenja trenažera. Upgrade Smart aplikacija je namjenjena korištenju samo sa Smart trenažerima, a to su modeli Vortex Smart i Bushido Smart sa kojima ta aplikacija kontrolira rad trenažera u skladu sa izabranom stazom mjenjajući otpor kočnice trenažera tako da je osjećaj u vožnji identičan onome vožnji u prirodi: ako nailazite na uspon, trenažer ima teži hod i obratno; na ravnim dijelovima i na spustevima osjećate manji otpor.

Koristeći interaktivne Smart trenažere Bushido Smart i Vortex Smart računalo će očitavati i pokazivati vam na zaslonu podatke o vožnji i kontrolirati otpor koji rekreira stazu u prirodi. U slučaju korištenja modela Satori Smart, na zaslonu ćete vidjeti podatke o vožnji, ali otpor kočnice ćete morati regulirati sami sa kontrolerom na volanu.

Tacx Trainer software 4, Advanced nudi vam široki spektar funkcija, kao što su korištenje dugih video snimki u HD ili Blue Ray rezoluciji.  Također zanimljiva je mogućnost Multiplayer funkcije kroz koju možete voziti utrku sa drugim vozačima putem online povezivosti aplikacije. Za takav vid korištenja trebate nabaviti licencu putem interneta. U toku svih vožnji na zaslonu vidite brzinu vožnje, kadencu i razvijenu energiju u Wattima.

Želite li treninge na trenažeru pretvoriti u visoko motivirajuće vrijeme na biciklu, potreban vam je Smart trenažer, Upgrade Smart aplikacija koja vam otvara nove mogućnosti korištenja softwarea Tacx Trainer 4 Advanced, uz konzolu za montažu zaslona (iPada ili Smartphona) na volan i ANT+ antena.


 

 

Komentari

Napišite Vašu rezenciju proizvoda

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Nema komentara. Budi prvi!

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.