Novi Cube 2023 modeli

Blog

Važno: Bicikli akcija!

Datum objave: 16. 11. 2014.

Kad ugledate natpis 'bicikli akcija', što to znači za vas? Akcijska prodaja je prodaja određene količine proizvoda jednog proizvođača u određeno vrijeme na određenom mjestu, i to po cijeni koja je niža od cijene tog proizvoda u redovitoj prodaji.

Razlozi za akcijsku prodaju bicikla mogu biti raznovrsni i uglavnom su vezani za određene marketinške ili promotivne aktivnosti trgovine biciklima.

Trgovina bicikala i sportske opreme Keindl sport na svojim prodajnim mjestima i web trgovini često objavljuje akcijske prodaje bicikala i druge opreme. Oznakom 'bicikli akcija' Keindl Sport promovira određenu marku i model bicikala kako bi svojim kupcima ponudili kvalitetne bicikle po cijeni koja je niža od cijene tih bicikala u redovitoj prodaji. Ta ponuda ograničena je na određeno vremensko razdoblje, a također i s obzirom na broj prodanih bicikala. Kako je često riječ o vrhunskim svjetskim markama bicikala koji se tom prigodom mogu kupiti po vrlo pristupačnim cijenama, prednost naravno imaju oni koji informaciju o biciklima na akciji iskoriste među prvima.

Bicikli akcija

Želite li primati redovite obavijesti o našim akcijskim prodajama bicikala i opreme?
Registrirajte se - upišite podatke i označite kućicu "Prijavite se za naš newsletter". Sve informacije o biciklima koji su na akciji redovito će stizati na vaš e-mail.

Pregledajte ponudu bicikala u našoj web trgovini.

Povežite se s nama na Facebooku i saznajte sve o promotivnim ponudama kao i ostale korisne informacije iz svijeta biciklizma u Hrvatskoj i u svijetu.

Komentari

Napišite Vašu rezenciju proizvoda

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Nema komentara. Budi prvi!

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.