Brza dostava

Sve artikle iz našeg prodajnog programa uključujući i bicikle dostavljamo na cijelom području RH.

Na području Republike Hrvatske dostava za sve narudžbe je besplatna osim za sve narudžbe bicikala i trenažera gdje je trošak glomazne pošiljke 23 EUR (iznimka su dječji bicikli), a za narudžbe ispod 65 eura cijena dostave na području Republike Hrvatske je 7 eura kuna po narudžbi.

Radi značajno povećanog opsega posla isporuke vršimo u roku od 2 do 15 radnih dana* za područje cijele Hrvatske, izuzev otoka i Dubrovačkog područja gdje je zbog specifičnosti dostave katkad potrebno dulje od tog razdoblja. Uz svaku pošiljku moguće je zatražiti šifru za praćenje pošiljke.

Bicikli kupljeni u Keindl sportu prolaze kroz proces inicijalnog sastavljanja, provjere ispravnosti, te nultog servisa koji je potpuno besplatan i uključen u cijenu bicikla. Bicikl se nakon toga pakira u veliku kutiju te se šalje na Vašu adresu. Zbog dimenzija paketa potrebnih za pakiranje bicikla, volan dolazi otpušten te je potrebno kada Vam paket stigne samo zategnuti dva vijka na volanu te montirati pedale (upute dolaze u paketu) i bicikl je spreman za vožnju.
 

*Napomena: privremeno je produljen rok isporuke na ukupno 13 radnih dana od vidljive uplate na računu Prodavatelja, zbog seljenja centralnog skladišta.

Kupac može i samostalno organizirati dostavu ili robu podići u našoj trgovini:

Vitezićeva 1a
10 000 Zagreb, Croatia
Tel: +385 99 5544 891
Radno vrijeme:
PON - PET  10:00 - 20:00
SUB 9:00 - 14:00
E-mail: [email protected]