Punjač

Punjač

Bosch punjači su kompaktni, lagani i trajni. I, iznad svega – brzi. K tome, da biste imali vožnje e-biciklom bez prekida, nije vam potrebna struja 220V: na putovanjima možete naše baterije puniti preko putnog punjača i utičnice za upaljač cigareta u automobilu.

Ne gubi vrijeme:  Bosch eBike punjač

Sa navedenim punjačem Bosch baterija od 300Wh napunjena je za 2,5 sata, od 400Wh za 3,5 a 500Wh za 4,5 sata. Dopunjavanje od 50 % do 100% traje manje od polovine trajanja potpunog punjenja.

Kompaktni i lagani:

  • Veličinom i težinom Bosch punjač je približno jednak bidonu od 7,5 decilitara, a onaj mobilni je lakši od pola kilograma.

Funkcionalan, robustan i tih:

  • Ergonomski oblikovan utikač olakšava rukovanje, a vrlo kompaktne dimenzije olakšavaju prijenos u svakoj sportskoj torbi. Potpuno zatvoreno kućište spriječava prodor bilo kakvoj prljavštini ili prašini i osigurava punjenje bez ikakvih zvukova.

Na putu

Sa putnim punjačem jednostavno možete koristiti struju vašeg automobila za punjenje baterije: dovoljno je punjač uključiti u utičnicu upaljača za cigarete u kabini automobila. Iako je tažak manje od pola kilograma, taj punjač ima ugrađenu zaštitu protiv iscrpljenja akumulatora vašeg automobila.


Adapter za punjač

Adapter omogućuje fleksibilnu upotrebu punjača: uz njega ćete moći puniti Classic+Power baterije za Active i Performance Line.