Cube i Bosch - savršena E-Bike integracija

Električni bicikl potiče našu mobilnost i predstavlja jednostavno, jeftino, efektivno i udobno prijevozno rješenje.

  • Moment od 75 Nm jamči snažna ubrzanja
  • Dugotrajna motorna podrška garantra iznimno zabavnu vožnju
  • Pruža asistenciju do brzine od 25 km/h

Bosch® motor

Bosch motor pruža jedinstven doživljaj vožnje na Cube e-biciklu. Tri senzora tisuću puta u sekundi mjere silu okreta pedale, broj okreta pedala i brzinu. Takav sistem garantira optimalnu suradnju između vozača i e-bicikla. Sa maksimalnim okretnim momentom od 75 Nm i snagom od 250 W Performance Line CX serija je idealna za ambicioznog i zahtjevnog vozača.

Bosch® baterija

Sve Bosch baterije ugrađene u Cube električne bicikle su sastavljene od litij-ion ćelija ergonomskog dizajna i dugog vijeka trajanja. Litij-ion ćelije imaju visoku gustoću i mogu pohraniti više energije uz relativno nisku težinu. Baterije ugrađene u Cube bicikle imaju u prosjeku 2.5 kg i jedne su od najlakših na tržištu. Bosch BMS sistem provjerava i štiti litij-ionske ćelije od previsokih temperatura, preopterećenja i dubokog pražnjenja.

Bosch® eMTB

Novi eMTB mod radi tako dobro da će u potpunosti promijeniti način nakoji vozite svoj električni bicikl. Progresivna asistencija se automatski prilagođava stilu vožnje pojedinog vozača tako da nema potrebe za mijenjanjem modova na kontroleru. U ovom modu motor dinamički daje podršku ovisno o pritisku na pedalu od 120% do 300%. Maksimalni okretni moment iznosi čak 75 Nm i garantira optimalnu razinu asistencije u pravom trenutku. 

Zašto Cube električni bicikl?

Bilo da je riječ o prijevozu na posao ili vikend avanturi u prirodi električni bicikl ima pozitivan utjecaj na naše zdravlje, okoliš i društvo. Moderne komponente, kombinacija prepoznatljivog Cube dizajna i Bosch tehnologije stvaraju savršenu cjelinu koja poboljšava komfort, produžuje vaš dan na biciklu i povećava vaše mogućnosti.

Cube je svakako jedan od lidera u ovom segmentu sa više od 100 različitih modela u ponudi - od ulaznih gradskih, treking i MTB modela pa sve do high-end cestovnih i full-suspension MTB modela koji su spremni i za najzahtjevnije terene. Bitno je naglasiti jednu jako bitnu stvar. Ovo su hibridni bicikli, nisu mopedi niti motori - potrebno je okretati pedale da bi se bicikl kretao. Kako to funkcionira? Motor asistira tj. dodaje snagu sukladno vašoj jačini okretanja pedale. To se najviše osjeti kod kretanja s mjesta gdje u nekoliko laganih okreta pedale dostižemo ugodnu putnu brzinu od 15 do 20 kilometara na sat. Nakon što prođemo brzinu od 25 km/h asistencija prestaje i vozimo isključivo na snagu vlastitih nogu. 

Newsletter

Prijavom na naš Newsletter darujemo te promotivnim kuponom za 10% popusta na kupnju u web shopu. Prije od ostalih saznaj o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.