Najveći izbor električnih (pedelec) bicikala na tržištu!

  • Više od 100 modela u ponudi
  • U ponudi imamo Cube, Orbea, Cinzia i Atala e-bicikle
  • Ovlašteni Bosch eBike Expert servisni centar
Pogledaj ponudu

Najpovoljniji izbor

ATALA E-BIKE

Neuništivi i jako povoljni bicikli namjenjeni za vožnju po gradu i asfaltiranim cestana. Ulazni modeli koriste provjerene Eco Logic i Bafang pogonske jedinice i brushless motore snage 250 W koji su smješteni na zadnjoj glavčini. Litij-Ionska baterija nalazi se ili iza cijevi sjedala ili u sklopu zadnjeg nosača tereta. U ponudi su i modeli sa Bosch pogonskim jedinicama snage 250 W smješteni centralno na ležaju osovine i dometa čak do 145 km u Eco načinu rada.

Najpovoljniji model u ponudi kreće već od 7.499 kuna!

Talijanska klasika

CINZIA E-BIKE

Talijanski bicikli klasičnog retro dizajna idealni za gradsku vožnju. Koriste provjerene Bafang pogonske jedinice i brushless motore snage 250 W koji su smješteni na zadnjoj glavčini. Litij ionska baterija smještena je u sklopu zadnjeg nosača tereta. Prekrasan retro dizajn savršen je izbor za gradske vožnje ili svakodnevni odlazak na posao.

Najpovoljniji model u ponudi kreće već od 9.699 kn!

Das bicikl

CUBE E-BIKE

Cube je jedan od lidera u kategoriji električnih bicikala sa više od 100 modela u ponudi. Od ulaznih gradskih, treking i MTB bicikala pa sve do high-end cestovnih i full-suspension MTB bicikala koji su spremni i za najzahtjevnije terene. Opremljeni su vrhunskim Bosch pogonskim jedinicama smještenim centralno na ležaju osovine, Bosch baterijama i Bosch kontrolerima. Kombinacija porepoznatljivog Cube dizajna i Bosch tehnologije stvaraju savršenu cjelinu koja poboljšava komfort, produžuje vaš dan na biciklu i povećava vaše mogućnosti.

Najpovoljni model kreće već od 14.699 kn

Made in EU

ORBEA E-BICIKLI

Španjolski bicikli s tradicijom dužom od 100 godina. Opremljeni su vrhunskim Bosch pogonskim jedinicama smještenim centralno na ležaju osovine, Bosch baterijama i Bosch kontrolerima. Imaju optimizirani centar gravitacije pa je upravljanje i rukovanje biciklom izuzetno jednostavno. Proizvode se u EU te imaju doživotnu garanciju na okvir!

Najpovoljniji model kreće već od 16.399 kn

ZAŠTO E-BICIKL?

Bilo da je riječ o prijevozu na posao ili vikend avanturi u prirodi električni bicikl ima pozitivan utjecaj na naše zdravlje, okoliš i društvo. Moderne komponente u kombinaciji s Bosch ili Bafang tehnologijom stvaraju savršenu cjelinu koja poboljšava komfort, produžuje vaš dan na biciklu i povećava vaše mogućnosti.

Bitno je naglasiti jednu jako bitnu stvar. Ovo su hibridni bicikli, nisu mopedi niti motori - potrebno je okretati pedale da bi se bicikl kretao. Kako to funkcionira? Motor asistira tj. dodaje snagu sukladno vašoj jačini okretanja pedale. To se najviše osjeti kod kretanja s mjesta gdje u nekoliko laganih okreta pedale dostižemo ugodnu putnu brzinu od 15 do 20 kilometara na sat. Nakon što prođemo brzinu od 25 km/h asistencija prestaje i vozimo isključivo na snagu vlastitih nogu. Upravo zbog toga električni bicikl je odličan odabir i za osobe koje su duže vrijeme bile neaktivne te će uz asistenciju iz električnog motora relativno lako i brzo vratiti svoju punu formu.

IZDVOJENO IZ PONUDE

VELIKI IZBOR

Muški električni bicikli

Pogledaj ponudu

VELIKI IZBOR

Ženski električni bicikli

Pogledaj ponudu

VELIKI IZBOR

Gradski električni bicikli

Pogledaj ponudu

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.