Uštedi 20% na CUBE MTB, Hardtail i Full-Suspension biciklima

GARMIN FORERUNNER 955 BLACK

Sportski satovi, kamere i slušalice Garmin 519.00
Šifra proizvoda: 010-02638-30
Šifra proizvoda: 010-02638-30
519,00 €
519,00 €
The price includes VAT
The price includes VAT
Moguće platiti na rate
NAČINI PLAĆANJA ON-LINE U WEB TRGOVINI
Gotovina prilikom preuzimanja (do 1600 €)
Virmanska uplata
Internet bankarstvo
KEKS Pay
Karticama jednokratno
  • Diners kartica
  • Discover kartica
  • Maestro kartice
  • MasterCard kartice
  • Visa kartice
  • Visa Premium kartice
  • strane American Express kartice
Karticama obročno do 24 rata bez kamata
  • kartice Zagrebačke banke
  • kartice OTP banke
  • kartice Privredne banke Zagreb
  • kartice Erste banke
  • Visa Premium kartice PBZ Card-a
  • strane American Express kartice
  • Diners kartice Erste banke
   
519,00 €
519,00 €
519,00 €
The price includes VAT
The price includes VAT
Moguće platiti na rate
NAČINI PLAĆANJA ON-LINE U WEB TRGOVINI
Gotovina prilikom preuzimanja (do 1600 €)
Virmanska uplata
Internet bankarstvo
KEKS Pay
Karticama jednokratno
  • Diners kartica
  • Discover kartica
  • Maestro kartice
  • MasterCard kartice
  • Visa kartice
  • Visa Premium kartice
  • strane American Express kartice
Karticama obročno do 24 rata bez kamata
  • kartice Zagrebačke banke
  • kartice OTP banke
  • kartice Privredne banke Zagreb
  • kartice Erste banke
  • Visa Premium kartice PBZ Card-a
  • strane American Express kartice
  • Diners kartice Erste banke
   

Dostupnost u trgovinama

Webshop
Zagreb, Vitezićeva 1a

Vitezićeva 1a, 10 000 Zagreb, Croatia

Tel: +385 99 5544 891
E-mail: [email protected]

Radno vrijeme
PON - PET: 10 - 20 sati
SUB: 9 - 14 sati

Zagreb, Avenija Dubrovnika 14

Avenija Dubrovnik 14, 10 000 Zagreb, Croatia

Tel: ‎+385 99 463 2440
E-mail: [email protected]

Radno vrijeme
PON - PET: 10 - 20 sati
SUB: 9 - 14 sati

Poreč, Ul. Mate Vlašića 45a

Ul. Mate Vlašića 45a, 52 440 Poreč

Tel: +385 99 812 5542
E-mail: [email protected]

Radno vrijeme
PON - PET: 10 - 18 sati
SUB: 9 - 14 sati

Rijeka, Mate Balote 4

Mate Balote 4, Kantrida 51000 Rijeka, Croatia

Tel: +385 91 620 4610
E-mail: [email protected]

Radno vrijeme
PON - PET: 10 - 20 sati
SUB: 9 - 14 sati

Zadar, Ulica 4. gardijske brigade 1

City Park Zadar Ulica 4. gardijske brigade 1, 23000 Zadar

Tel: +385995267340
E-mail: [email protected]

Radno vrijeme
PON - PET: 10 - 18 sati
SUB: 11 - 19 sati

Brza dostava Sve artikle iz našeg prodajnog programa uključujući i bicikle dostavljamo na cijelom području RH.
Povrat robe i reklamacija Zamjenu ili povrat robe kupljene preko Web shopa moguće je uraditi 14 dana od trenutka kada je kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane kupca, uručen paket.

O proizvodu

Garmin Forerunner® 955

DULJE TRAJANJE BATERIJE

U načinu rada pametnog sata dobivate trajanje baterije do 15 dana. U GPS načinu rada do 42 sata. A u načinu rada UltraTrac™ krećite se još duže, do 80 sati.

DODIRNI ZASLON I GUMBI

Pritišćite ili prstom kližite kroz karte i statistike tradicionalnim upravljanjem s gumbima ili na novom, odzivnom dodirnom zaslonu.

SKROJEN ZA PREDANE

Sa samo 52 grama Forerunner 955 osigurava lakoću vaših nogu i usklađenost s tijelom.

SPREMNOST ZA TRENIRANJE

Od trenutka buđenja dostupna vam je ocjena spremnosti utemeljena na kvaliteti spavanja, oporavku, opterećenju treniranja i drugim podacima, kako biste mogli odrediti je li dobar dan za naporan trening ili za usporavanje.

JUTARNJE IZVJEŠĆE

Primite pregled spavanja, oporavka te uvid u treniranje odmah po buđenju uz status varijabilnosti pulsa, spremnost za treniranje i vremenske uvjete. Čak možete i prilagoditi izvješće kako biste odabrali što želite prikazati.

STATUS VARIJABILNOSTI PULSA

Ostvarite dublji uvid u vaše ukupno zdravstveno stanje, treniranje i oporavak putem varijabilnost pulsa dok spavate, utemeljeno na tehnologiji razvijenoj u našem timu Firstbeat Analytics™.

PRILAGODLJIVI PLANOVI TRENIRANJA ZA UTRKU

Pripremite se za sljedeću utrku, uključujući maraton, sa savjetima za treniranje, personaliziranim preporučenim dnevnim vježbama te predviđanjima vremena završetka. Krenite s utrkom i napravit ćemo plan koji će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve.

PREPORUČENO VJEŽBANJE DANA

U kalendaru u aplikaciji za pametni telefon Garmin Connect™ pregledajte preporučene vježbe dana za cijeli tjedan, koje se prilagođavaju nakon svakog trčanja kako bi odgovarale vašim performansama i oporavku.

GARMIN TRENER

Besplatni prilagodljivi planovi Planovi treninga obuhvaćaju programe za udaljenosti od 5k, 10k i polumaraton, uključujući savjete stručnih trenera koji se prilagođavaju vama i vašim ciljevima.

PROFILI ZA TRIATLON I MULTISPORT AKTIVNOSTI

Upotrijebite ugrađene profile za triatlon, duatlon, kombinirano vježbanje i plivanje/trčanje i prebacujte se između sportova jednim pritiskom. Ili stvorit vlastiti profil za multisport aktivnost.

DINAMIKA TRČANJA NA ZAPEŠĆU

Ovaj pametni sat mjeri ključne parametre trčanja kao što su kadenca, duljina koraka, vrijeme dodira s tlom i drugi podaci.

SNAGA TRČANJA

Sa senzorom dinamike trčanja ili senzorom HRM-Pro™ na zapešću dobivate kontinuirano mjerenje snage koju tijekom trčanja prenosite na tlo.

IZDRŽLJIVOST U STVARNOM VREMENU

S pomoću ovih podataka pratite svoje napore i upravljajte njima i izbjegnite prekomjerno naprezanje na početku trčanja ili vožnje bicikla.

DINAMIKA TRČANJA

Tijekom upotrebe senzora dinamike trčanja ili senzora HRM-Pro sat Forerunner 955 mjeri ključne parametre trčanja kao što su kadenca, duljina koraka, vrijeme dodira s tlom i balans vremena dodira s tlom te drugi podaci.

STATUS TRENIRANJA

Primjenom novih indikatora poput statusa varijabilnosti pulsa, povijesti nedavnog vježbanja i performansi ostvarite lagani uvid u svoj ukupni napor, bez obzira na to trenirate li produktivno, prema vrhuncu forme ili ste pod opterećenjem.

AKUTNO OPTEREĆENJE

Usporedite intenzitet nedavnog vježbanja s optimalnim rasponom kako biste unaprijedili fitness te pregledali povijest treniranja.

EFEKT VJEŽBANJA

Saznajte kako vježbanje utječe na vašu izdržljivost, brzinu i snagu iz podataka o učinku aerobnog i anaerobnog efekt vježbanja.

FUNKCIJA PACEPRO™

Funkcija PacePro vam uz navođenje prilagođeno nagibu pomaže da održite ujednačen tempo dok trčite stazom.

VRIJEME OPORAVKA

Iz posljednjeg treninga, ali i ukupnog stresa, spavanja i dnevnih aktivnosti izvan vježbanja saznajte koliko se trebate oporavljati prije sljedećeg napornog vježbanja.

MAKSIMALNI VO2

Trenirajte pametnije uz Maksimalni VO2, indikator koji vam pokazuje kakve performanse možete očekivati. To mjerenje uračunava i promjene performansi koje mogu uzrokovati toplina ili nadmorska visina.

STANJE PERFORMANSI

Dok trčite, provedite analizu svog tempa, pulsa i varijabilnosti pulsa za procjenu trenutačne učinka u stvarnom vremenu.SINKRONIZIRAJTE PLANOVE

SINKRONIZIRAJTE PLANOVE TRENIRANJA

Nabavite svoje planove treniranja u zatvorenom i na otvorenom u aplikaciji Garmin Connect™ ili jednostavno sinkronizirajte Forerunner s drugim platformama, uključujući TrainingPeaks® i TrainerRoad.

UGRAĐENE SPORTSKE APLIKACIJE

Promijenite svoja vježbanja profilima aktivnosti za biciklizam, triatlon, plivanje u bazenu, plivanje na otvorenoj vodi, trčanje na atletskoj stazi i druge aktivnosti. Za utrke i kombinirana vježbanja možete se prebacivati između sportova samo jednim pritiskom gumba.

TRČANJE NA ATLETSKOJ STAZI

Spremni ste za trening brzine? U ugrađenu aktivnost trčanja na stazu unesite broj staze kako biste zabilježili točnu udaljenost dionice i vidjeli svoje udaljenosti izražene u metrima.

VIZUALNO PREDVIĐANJE UTRKE

Na temelju povijesti trčanja i ukupne kondicije dobivate procjenu tempa kojim biste trebali istrčati udaljenosti od 5k, 10k ili čak maraton. Uz to, podaci trenda ističu utjecaj vašeg treninga kroz vrijeme.

CILJANI PRILAGODLJIVI TRENING

Izravno na pametnom satu pregledavajte preporučene vježbe dana za cijeli tjedan, koje se prilagođavaju kako bi odgovarale vašim performansama i zahtjevima nadolazećih događaja iz kalendara aplikacije za pametni telefon Garmin Connect™.

TEHNOLOGIJA SATIQ™

GNSS tehnologija s više frekvencijskih pojaseva i tehnologija SatIQ osiguravaju najpreciznije određivanje položaja u bilo kojem okruženju, a istovremeno optimiziraju trajanje baterije uređaja.

KARTE U BOJI

Nije važno trčite li gradskim ulicama ili vozite bicikl šumskim stazama, sat Forerunner 955 dolazi s ugrađenim kartama u boji uz koje ćete uvijek biti na pravom putu.

NAVIGACIJA SKRETANJE-PO-SKRETANJE

Slijedite stazu uz pomoć uputa koje vas navode od skretanja do skretanja te unaprijed upozoravaju na sljedeće skretanje.

IZRADA POVRATNE RUTE

S određivanjem staze na temelju popularnosti Trendline™ lakše ćete pronaći najbolje lokalne staze. Jednostavno unesite željenu udaljenost i sat Forerunner 955 predložit će stazu koja će vas vratiti u početnu točku.

NADOLAZI

Jedan pogled dovoljan je da saznate koje se točke interesa nalaze uz stazu. Možete i pregledavati parametre performansi, prolazna vremena i udaljenost / nadmorsku visinu uz plus sažetak svih nadolazećih ključnih točaka na stazi.

FUNKCIJA CLIMBPRO

Upotrijebite planiranje uspona ClimbPro na preuzetim stazama da biste vidjeli podatke o aktualnim i nadolazećim usponima u stvarnom vremenu, uključujući gradijent, udaljenost i povećanje nadmorske visine.

FUNKCIJE ZA SIGURNOST I PRAĆENJE

Ako se ne osjećate sigurno ili ako sat prepozna da se dogodila nezgoda, funkcije pomoći i prepoznavanja nezgoda1 šalju vašu lokaciju kontaktima u hitnim slučajevima. Po zadanim je postavkama prepoznavanje nezgoda omogućeno samo za odabrane profile aktivnosti.

STAZE

Izradite ili pronađite staze u našoj aplikaciji Garmin Connect i nikada vam neće ponestati ideja za trčanje. Možete ih isplanirati i na drugim platformama kao što su Strava i Komoot te ih zatim automatski sinkronizirati s pametnim satom Forerunner.

SENZOR PULSA NA ZAPEŠĆU

Sat neprekidno mjeri vaš puls2 s našim senzorom pulsa najnovije generacije i upozorit će vas ako ostaje previsok ili prenizak dok mirujete. Mjeri i vaš napor tijekom aktivnosti, čak i dok plivate.

SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™

Mjerite razinu energije u svom tijelu kako biste pronašli najbolje vrijeme za aktivnost i odmor2.

POBOLJŠANO PRAĆENJE SNA I REZULTAT SPAVANJA

Bolje razumijte kako se tijelo oporavlja i sprema za treniranje uz našu poboljšanu funkciju za praćenje sna. Nakon buđenja primit ćete rezultat spavanja uz analizu faza sna, kao i pulsnu oksimetriju3 i disanje te detaljne uvide kako biste poboljšali kvalitetu sna.

SENZOR PULSNOG OKSIMETRA

Senzor pulsnog oksimetra na zapešću3 prati razinu zasićenosti krvi kisikom i time omogućuje napredno praćenje spavanja i aklimatizacije na veće nadmorske visine.

PRAĆENJE MENSTRUACIJE

Pratite svoj menstrualni ciklus ili trudnoću u aplikaciji Garmin Connect. Bilježite simptome, primajte savjete za vježbanje i prehranu i još mnogo toga. Čak možete vidjeti i zabilježiti pojedinosti na zapešću uz aplikaciju za praćenje ženskog zdravlja

FUNKCIJA SAŽETAK ZDRAVLJA™

Zabilježite dvominutnu sesiju za bilježenje ključne statistike, uključujući puls2, varijabilnost pulsa, pulsnu oksimetriju3, disanje i stres. Zatim s pomoću aplikacije Garmin Connect™ na kompatibilnim pametnim telefonom generirajte izvješće s tim statističkim podacima kako biste ih mogli dijeliti.

GLAZBA NA VAŠEM ZAPEŠĆU

Preuzmite do 500 pjesama i popise za reprodukciju s računa za usluge Spotify®, Deezer ili Amazon Music (može biti potrebna pretplata).

FUNKCIJA ZA BESKONTAKTNO PLAĆANJE GARMIN PAY™

Preskočite redove čekanja u trgovini uz rješenje za beskontaktno4 plaćanje Garmin Pay kod obuhvaćenih davatelja usluge.

PAMETNE OBAVIJESTI

Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na sat dok je uparen s Apple® or Android™ smartphone. Možete i odgovarati na poruke ako imate Android telefon.

UPRAVLJANJE PAMETNIM TRENAŽEROM

Upravljajte trenažerom Tacx® Smart putem ANT+® tehnologije te simulirajte stazu, automatski mijenjajte otpor i primajte upute za vježbanje kada se koristite stazama ili vježbanjima sa sata.

GARMIN CONNECT

Pregledajte informacije o zdravlju i fitnessu, povežite se i natječite s prijateljima, prijavite na izazove kako biste osvajali medalje i drugo na jednoj besplatnoj aplikaciji bez pretplate.

CONNECT IQ™ TRGOVINA

Putem aplikacije Connect IQ Store na kompatibilnom pametnom telefonu satu dodajte izglede sata, podatkovna polja i aplikacije.

Značajke

Materijal objektiva: Staklo Corning® Gorilla® DX

Materijal okvira: Polimer ojačan vlaknima

Trajanje baterije:

Način rada pametnog sata: do 15 dana
Samo GPS bez glazbe: do 42 sata
Način rada GNSS za sve sustave i Multi-Band s glazbom: do 8,5 sati
Način rada GNSS za sve sustave i Multi-Band bez glazbe: do 20 sati
Samo GPS bez glazbe: do 42 sata
Način rada Ultratrac: do 80 sati

Praćenje zdravlja

  • Svakodnevne pametne funkcije
  • Funkcije za sigurnost i praćenje
  • Funkcije za praćenje aktivnosti
  • Taktičke funkcije
  • Funkcije za praćenje aktivnosti
  • Funkcije za trening, planiranje i analizu
  • Funkcije za trčanje
  • Funkcije za golf
  • Funkcije za rekreaciju i aktivnosti na otvorenom
  • Funkcije za biciklizam
  • Funkcije za plivanje
  • Funkcije za praćenje djece

Plaćanje i dostava

NAČINI PLAĆANJA ON-LINE U WEB TRGOVINI

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija i popunjavanjem elektronskog formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani ili neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe.

  • Gotovina prilikom preuzimanja (do 1600 €)
  • Virmanska uplata
  • Internet bankarstvo
  • KEKS Pay
  • Karticama jednokratno
    • Diners kartica
    • Discover kartica
    • Maestro kartice
    • MasterCard kartice
    • Visa kartice
    • Visa Premium kartice
    • strane American Express kartice
  • Karticama obročno do 24 rate bez kamata
    • kartice Zagrebačke banke
    • kartice OTP banke
    • kartice Privredne banke Zagreb
    • kartice Erste banke
    • Visa Premium kartice PBZ Card-a
    • strani American Express
    • Diners kartice Erste banke

 

DOSTAVA

Za sve narudžbe iznad 65 eura dostava je besplatna, a za narudžbe ispod 65 eura cijena dostave je 7 eura po narudžbi.

KAKO SLOŽITI BICIKL IZ KUTIJE?

Svaki bicikl naručen preko naše Internet trgovine i s isporukom unutar Republike Hrvatske dolazi s profesionalnom urađenim servisom, testiran  i spreman je za vožnju. Zbog proizvođačkih preporuka, cijene i ograničenja koja su nametnuta zbog  transporta bicikli dolaze s okrenutim volanom, skinutim pedalama i u nekim situacijama skinutim prednjim kotačem (samo u iznimnim situacijama kada bicikl zbog svoje veličine ne stane u kutiju) te uz upute kako pravilno sastaviti dijelove koji nisu montirani.

U nastavku je link gdje  možete pogledati kratak video kako pravilno složiti bicikl iz kutije - "VIDEO - Kako složiti bicikl iz kutije?" .

Obavijest o mogućim promjenama specifikacija

Zbog trenutne situacije u proizvodnji i isporukama pojedinih komponenti, sve specifikacije su podložne promjenama od strane proizvođača. Navedene specifikacije i fotografije proizvoda su informativnog karaktera.
Keindl Sport d.o.o. ne jamči točnost, potpunost ili izvornost slike ili prikaza proizvoda prikazanih na web stranici u odnosu na iste proizvode u stvarnosti. Keindl Sport d.o.o. pridržava pravo izmjene slika i specifikacija proizvoda u bilo kojem trenutku bez prethodne najave ili objašnjenja.

Recenzije
(0)

Nema komentara. Budi prvi!

Napiši recenziju proizvoda

Vaša ocjena

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.

Newsletter

Prijavom na naš Newsletter darujemo te promotivnim kuponom za 10% popusta na kupnju u web shopu. Prije od ostalih saznaj o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.