Klupski dresovi

U suradnji sa talijanskim tvrtkama Bicycle Line i GSG u mogućnosti smo proizvesti personaliziranu biciklističku odjeću za Vaš klub. Od nedavno u mogućnosti smo izraditi i manje količine biciklističkih dresova (manje od 10 komada), isto tako i „Baggy“ personalizirane hlačice. Cijeli postupak je vrlo jednostavan i može se obaviti u kratkom vremenu. U mogućnosti smo Vam prezentirati uživo sve modele biciklističke odjeće koja se nudi, kao i izraditi prijedlog dizajna za Vaš klub. Također, u našem prezentacijskom prostoru imamo sve veličine odjeće, te se sve može isprobati kako bi bili sigurni pri narudžbi. Na raspolaganju nam je kompletna paleta boja otisnuta na originalnom materijalu kako bi ste dobili još bolju predodžbu o našim proizvodima, te možete vidjeti i primjere izrađenih dresova.
Biciklističke majice po cijeni već od 180,00 kn +PDV, dok su ostale cijene dostupne na upit.

Naši radovi

U zadnjih nekoliko godina izradili smo brojnu odjeću za biciklističke klubove, te smo radili i na vrlo zahtjevnom projektu, tj. na izradi kompletne odjeće za hrvatske bicikliste koji su nastupali na Olimpijskim igrama u Londonu.
U ovoj galeriji donosimo Vam nekoliko izrađenih primjera:

Ukoliko trebate dodatne informacije u vezi izrade personalizirane odjeće za biciklizam možete nas nazvati na broj telefona: 01 3877 448 ili poslati nam poruku.