Orbea MyO - Kreiraj svoj bicikl

Q: Što je Orbea MyO program?
A: Orbea MyO je program kojim Orbea krajnjem kupcu omogućava da sam dizajnira svoj bicikl.

Q: Koliko košta MyO program?
A: Ne košta ništa ukoliko sve komponente ostaju iste, a mijenjaju se samo boje i natpisi na biciklu. Ukoliko se mijenja pogon, lula volana ili volan za isti model samo drugih dimenzija, također se ništa dodatno ne naplaćuje.

Q: Što se naplaćuje?
A: Naplaćuju se samo komponente koje se mijenjaju za drugi model/brand npr. karbonski kotači umjesto aluminjske verzije koja serijski dolazi na biciklu!

 

UPUTE:

 1. Potrebno je odraditi registiraciju na www.orbea.com/hr-en/access-register , pod državom obavezno odabrati HRVATSKA/CROATIA i upisati sve potrebne podatke.
  Nakon registracije na uneseni mail stiže potvrdni mail od Orbee u kojem je potrebno još jednom potvrditi navedene potake.
 1. U gornjem desnom kutu klinknuti na MyO ikonu nakon čega kreće proces dizajniranja bicikla.

   
 2. Odabrati model bicikla koji želimo dizajnirati.

Za primjer smo uzeli Orca Aero M10i Team Disc 2019.
 

 1. Izbornik nudi razne boje koje se mogu koristiti na specifičnim dijelovima okvira, kao i mogućnost posebnog teksta. Također, u ovom izborniku je moguće mijenjati dužinu kurbli i lule volana, širinu volana te odabrati veličinu okvira.
   
 2. Kada dođete do kraja izbornika, potrebno je kliknuti finish te pričekati nekoliko sekundi.


   
 3. Završili ste proces dizajniranja bicikla i možete vidjeti svoj dizajnirani bicikl iz raznih kuteva kao i komponente koje ste odabrali.   
 4. Ukoliko je sve ispravno odabrano kliknuti ORDER BICYCLE.
  Ukoliko je potrebno još nešto dodatno promijeniti, također je moguće.
   
 5. Nakon narudžbe, još jednom je potrebno potvrditi podatke unesene tijekom registracije.


   
 6. Nakon potvrde podataka, slijeći korak je odabir dućana u kojem želite preuzeti bicikl.
  Zbog ovog koraka je iznimno bitno da tijekom registracije odaberete zamlju Hrvatska/Croatia jer u nijednom drugom slučaju neće ponuditi opciju da se bicikl kupi u Keindl Sport Trgovini te nećemo biti informirani o narudžbi.


   
 7. Idući korak je krajnja potvrda narudžbe te nakon toga stiže mail na Vašu adresu sa pdf fileom gdje je još jednom specificirano sve što je naručeno.


   
 8. Bicikl je zatim vidljiv pod BIKE REQUEST, a Orbea kontaktira Keindl Sport s Vašim upitom. Nakon toga Keindl Sport kontaktira Vas i dogovaraju se detalji (cijena, rok isporuke, polog, ...)


*Rok isporuke može biti  1-4 mjeseca, ovisno o modelu i željama kupca te dostupnim komponentama.