PROVJERI SVE TRENUTNE PROMOTIVNE PONUDE

Novosti

2023. godina u Keindl Sportu

Datum objave: 23. 05. 2024.

Prošlu godinu obilježilo je širenje poslovanja u različitim smjerovima. Otvorena su nova maloprodajna mjesta, ostvareni su bolji rezultati i u veleprodaji te tvrtka trenutno broji 100 veleprodajnih partnera na području Hrvatske, Slovenije, BIH, Srbije, Crne Gore i Makedonije. Uz to,  strateški smo se pozicionirali uz brojne sportske događaje među kojima se ističu ATP Umag, Istria Gran Fondo, CroRace, Istria300, Ironman Poreč i Wings4Life.

Prodajom cjelokupnog asortimana u maloprodaji i ve-leprodaji ostvaren je rast prihoda od 10% u odnosu na 2022. godinu.

Osim kroz širenje maloprodaje, veleprodaje i proširenje asortimana, preselili smo se i u novo i operativno efikasnije skladište u Zagrebu. Ove se godine planira velik broj različitih projekata i akcija za povećanje popularnosti biciklističkog sporta te rast poslovanja kroz predstavljanje dodatnih pogodnosti za kupce. Plan aktivnosti uključuje i društveno odgovorne projekte te nastavak ulaganja u sportske događaje.

Više informacija i detalja provjeri OVDJE.

Newsletter

Prijavom na naš Newsletter darujemo te promotivnim kuponom za 10% popusta na kupnju u web shopu. Prije od ostalih saznaj o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.