RADNO VRIJEME TIJEKOM PRAZNIKA I BLAGDANA

Novosti

ACTIVE LINE 2024

Datum objave: 18. 09. 2023.

                                                                                        ACTIVE LINE 2024. 

U scenu se vraćaju najtiši strojevi u eBike ponudi: Active Line i Active Line Plus motori s novim integriranim Smart System tehnologijom. Idealan pogon za putovanje na posao i izlete unutar i izvan grada. Jednostupanjski mjenjač Active Line dizajniran je za dodatnu izdržljivost i robusnost, tako da ne morate brinuti o vremenskim uvjetima ili prljavštini. Koristite svoj eBike svaki dan i uživajte u mnogo godina zabave u vožnji.

Pogonska jedinica osigurava glatko, agilno ubrzanje i omogućuje jednostavno rukovanje. Jedva primjetan otpor papučice iznad 25 km/h ili u načinu rada Off povećava faktor zabave tijekom svake vožnje.

ACTIVE LINE

Stvoren za gradUjutro na posao, a navečer u restoran, jahanje je zabavno uz Active Line. Izuzetno tih i pruža glatku podršku, idealan je za gradske rute. Njegovo fino, uravnoteženo ubrzanje i jedva primjetan otpor papučice iznad 25 km/h ili u načinu rada Off čine svaku vožnju opuštajućom i ležernom, čak i u prometnoj špici.

Jedva čujno

Zajedno s Active Line Plus, Active Line je najtiša pogonska jedinica koju Bosch eBike Systems nudi. To čini oba eBike pogona idealnima za opuštene vožnje bez dosadne pozadinske buke.


Osjetljiva podrška

Sa svojim sofisticiranim konceptom senzora i softvera, Active Line osjetljivo reagira na vaše ponašanje u vožnji i osigurava glatko pokretanje. S okretnim momentom do 40Nm pogon vas također podržava kada pedalirate brže dok se oprezno vozite gradom i omogućuje vam da sigurnije upravljate svojim e-biciklom u svakoj situaciji vožnje.

Dodatna sigurnost

 ABS Touring - Neravne cestovne površine, zebre i semafori sastavni su dio svakog putovanja. Bilo da putujete na posao ili se vikendom odvajate od gradske gužve u prirodi, potreb ne su vam kočnice na koje se možete osloniti. ABS Touring daje vam sigurnost da u svakom trenutku možete kontrolirano kočiti.

Opuštajući automatski način rada

Učinite svoju vožnju e-biciklom još ugodnijom uz Auto način rada. Automatski kontrolira podršku tako da ne morate mijenjati načine vožnje ili se znojiti. Možete se potpuno usredotočiti na cestu ispred sebe i maksimalno uživati u vožnji.

Robustan i pouzdan

Jednostupanjski mjenjač Active Line dizajniran je za dodatnu izdržljivost i robusnost, tako da ne morate brinuti o vremenskim uvjetima ili prljavštini. Koristite svoj eBike svaki dan i uživajte u vožnji.
 

 

 

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.