RADNO VRIJEME TIJEKOM PRAZNIKA I BLAGDANA

Novosti

ACTIVE LINE PLUS

Datum objave: 18. 09. 2023.

                                                                                   ACTIVE LINE PLUS 2024. 

Mobilnost za svakodnevni život

Doživite nešto novo s Active Line Plus opcijom,idealan je suputnik za putovanje na posao i izlete unutar i izvan grada. Pogonska jedinica osigurava glatko, agilno ubrzanje i omogućuje jednostavno rukovanje. Jedva primjetan otpor papučice iznad 2km/h ili u načinu rada Off povećava faktor zabave tijekom istraživanja i svake vožnje.


Tih, tiši, Active Line Plus

Zajedno s standardnim Active Line pogonom,Active Line Plus je najtiša pogonska jedinicaiz Bosch eBike Systema – savršen za opuštene vožnje bez dosadne pozadinske buke.

Prilagođeno vašim potrebama

Active Line Plus pruža prirodno i dinamično pokretanje sa svojim osjetljivim konceptom senzora, uključujući softver. Brzo se prilagođava vašem obliku vožnje i podržava vas s okretnim momentom do 50Nm, čak i ako morate brže pedalirati ili se uhvatitiu koštac s neočekivanim usponima. To ga čini prikladnim ne samo za gradske vožnje, već i za duže ture u urbanim sredinama.


Opuštajući automatski način rada

Biti na cesti s eBikeom postaje još ugodnijii opušteniji zahvaljujući Auto načinu rada.otpor vjetara ili uzbrdice više vas nikada neće uhvatiti nespremne jer automatski način rada automatski mijenja podršku ovisno o situacijiu vožnji. Ne morate se više truditi niti sami mijenjati način vožnje. To znači da se možete potpuno usredotočiti na cestu ispred sebe i maksimalno uživati u vožnji.

Nožna kočnica po izboru

Ako se odlučite za eBike sa pogonskim sustavom kočenja, imate mogućnost odabira nožnu kočnicu s Active Line Plus. Omogućuje vam sigurniji osjećaj i veću udobnost pri kočenju jer možete, primjerice,davati znakove rukom i kočiti u isto vrijeme.

Robustan, pouzdan, izdržljiv

Active Line Plus temelji se na mjenjaču koji se odlikuje posebnom izdržljivošću i robusnošću. To osigurava da vaša zabava u vožnji traje mnogo godina. Ne morate brinuti o vremenu ili prljavštini. Jednostavno uživajte u svakodnevnim vožnjama i izletima u slobodno vrijeme, jer je Active Line Plus upravo za to dizajniran.


Dodatna sigurnost ABS

Neravne cestovne površine, zebre i semafori sastavni su dio svakog putovanja. Bilo da putujete na posao ili se vikendom odvajate od gradske gužve u prirodi,potrebne su vam kočnice na koje se možete osloniti. ABS Touring omogućuje vam sigurnije kočenje bez obzira na podlogu.
 

 

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.