-15% NA 500WH CUBE E-BIKES + BESPLATNA DOSTAVA - 20% POPUSTA NA DJEČJE BICIKLE - BICIKLI NA OUTLET CIJENAMA 

Novosti

NOVA PONUDA BOSCH MODELA ZA 2024.

Datum objave: 18. 09. 2023.

                                                                                PERFORMANCE LINE SX 

Funkcionalnost i dizajn

Visoko kvalitetne pogonske jedinice iz Bosch eBike Systems snaga su iza vašeg eBikea. Raspored zupčanika osigurava optimalnu integraciju iz dizajnerske/tehničke perspektive i povećava razmak od tla. Kompaktan volumen smanjuje težinu i udaljenost pedale poboljšavajući ergonomiju vašeg pedeleka. Sustavi Active Line, Active Line Plus i Performance Line CX eBike dobili su nagradu Red Dot za dizajn proizvoda.

Idealan pogon za svaku situaciju
Besprijekorno ili moćno što je najvažnije prirodno. Pogonske jedinice iz Bosch eBike Systems pružajuvam jedinstveni osjećaj vožnje. Tri senzoramjere vozačevu snagu pedaliranja, kadencu ibrzinu brže od jedne tisućinke po sekundi. Ovo olakšava organsku povezanost između vas i vašege-bicikla. Pogonska jedinica pametnog sustava, nova generacija sustava Bosch eBike Systems, osigurava jedinstveno eBike iskustvo. Pametni sustav kombinira sofisticirane visoko kvalitetne eBike komponente s digitalnim funkcijama, potpunoje povezan i uvijek ažuran zahvaljujući redovitimažuriranjima bežičnim putem.

Sportska lakoća

Kada mišićna snaga i električna potpora rade zajedno i dobivate vrhunsku izvedbu točno kada vam je potrebna: s Performance Line SX lansiramo sportsku pogonsku jedinicu koja je lakša i kompaktnija od bilo čega što smo dosad razvili. Za lagane eMTB, eGravel i eUrban bicikle.

Lagan, kompaktan, okretan

Oko 2 kilograma: Performance Line SX naš jenajlakši pogon s najvećom gustoćom snage.Vozite svoj eGravel bicikl dinamično u zavojimi nosite svoj eUrban bicikl do četvrtog kata:Performance Line SX smanjuje ukupnu težinuvašeg eBikea, pruža veću agilnost i idealanje za ljubitelje sportskog stila vožnje. Osimtoga, kompaktna pogonska jedinica elegantnonestaje u području radilice vašeg eBikea takoda izgleda kao konvencionalni bicikl.

Za sportsku vožnju

Pedalirajte brže, ubrzajte još brže: PerformanceLine SX radi barem jednako kao i vi. Kada vozite usportskom stilu s visokom kadencom, podržava vasekvivalentno vašim performansama s vrhuncimado 600W snage motora. Sa svojim osjetljivim ireaktivnim ponašanjem, idealan je za sve one koji voze u sportskom stilu s električnom potporom i traže učinkovito vježbanje.

Lakoća – gotovo prirodna

Smanjeni otpor papučice za više od 50 posto u usporedbi s Performance Line CX, uži dizajn ručica i gotovo nečujan motor Performance Line SX uvjerljvio vodi u mnogim aspektima. Njegov izravan, ali pronicljiv učinak pedaliranja prenosi osjećaj konvencionalne vožnje bicikla i poboljšava doživljaj s lakšim otporom pedale što pruža novu razinu zabave u vožnji.
 

Newsletter

Prijavom na naš Newsletter darujemo te promotivnim kuponom za 10% popusta na kupnju u web shopu. Prije od ostalih saznaj o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.