Sve informacije vezane uz rad Keindl sport trgovinA možete pogledati ovdje.

Novosti

OPREZ - Opoziv proizvoda

Datum objave: 10. 09. 2020.

UPOZORENJE SREDNJEG RIZIKA KRAJNJEG KORISNIKA

Potencijalni rizik sustava za nagib Groovy i Guppy Maxi Plus.
Potencijalni rizik kada se koristi s prekomjernim opterećenjem, tijekom ekstremnih uvjeta, s nepravilnom uporabom i bez pravilno postavljenog sigurnosnog pojasa na okviru.

MODELI:

  • Guppy® Maxi Plus sustav za nagibanje RS +
  • Groovy® sustav za nagibanje RS + 

 

polisport oprez
polisport oprez

Rizik se odnosi na modele kupljene u Keindl Sport trgovini ili putem web trgovine www.keindl-sport.hr NAKON 30. TRAVNJA te SA NALJEPNICOM SA NAVEDENIM BROJEVIMA:  

8637700023, 8637700024, 8637700025 i 8640700001.


Što učiniti kako bi se rizik spriječio?

1. UVIJEK KORISTITE dodatni remen kako bi dodatno osigurali te povećali sigurnost i kvalitetnije pričvrstili sjedalicu za ramu bicikla, a posebno ova dva gore navedena modela. Kao referencu navodimo donju sliku koja opisuje kako pravilno instalirati remen okvira.

polisport oprez

2. DA BI IZBJEGAO OVAJ POTENCIJALNI RIZIK , krajnji korisnik treba samo pravilno slijediti upute za uporabu i pravilno i sigurno instalirati dječju sjedalicu na bicikl te koristiti dječju sjedalicu prema uputama u korisničkom priručniku za proizvod. Ako se iz bilo kojeg razloga instalacija na vašem biciklu ne može izvršiti kako opisuje priručnik s uputama, posebno se odnosi na ugradnju sigurnosnog pojasa okvira, nemojte koristiti proizvod kako biste izbjegli potencijalni rizik za biciklista ili dijete. 

Ovdje možete preuzeti korisničke upute za proizvode: 

3. NIKADA NE KORISTITE ove i bilo koje Polisport dječje sjedalice u ekstremnim uvjetima, kao na primjer: velike rupe na cesti, tvrde staze, skokovi, stepenice i terenski putevi.
4. NIKADA NE KORISTITE ova i bilo koja Polisport sjedala čija je tjelesna težina veća od dopuštene definirane standardom EN14344 - 22 kg. 
5. NIKADA NE KORISTITE bilo koje dječje sjedalo bez potpune provjere uputa i sigurnosnih upozorenja u korisničkom priručniku.

 

U slučaju dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte na mail info@keindl-sport.hr.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.