PROVJERI SVE TRENUTNE PROMOTIVNE PONUDE

Novosti

Poznate influencerice odabrale MBM

Datum objave: 23. 05. 2024.

Talijani su poznati po vrhunskom smislu za estetiku i modu, a sada se to odrazilo i na MBM biciklima!
Došlo nam je idealno vrijeme za bicikle, ali uvijek ih je teško povezati s modom i praktičnošću, ali ove influencerice su u tome uspjele!

Pitali smo Lidiju Lešić, Mateu Miljan Rafaj i Anđelu Rončević zašto su odabrale baš ove bicikle.


Lidija Lešić: “Kada sam vidjela ove bicikle, odmah sam pomislila kako bi se savršeno uklapali u cijeli koncept moje Lisse home. Svojim retro stilom i bojama, totalni Vis vibe. Presretna sam što ih imam.”
 


Foto: Prosper Filipović
 

Anđela Rončević: “Odabrala sam ovaj bicikl jer je jako praktičan za grad i sve obveze koje u danu trebam obaviti. Dani su mi dosta dinamični pa mi je trebao bicikl koji je udoban, praktičan i funkcionalan, a da mi uz to lijepo ide i uz odjevne kombinacije. Mislim da je ovaj izbor pokrio sve to, tako da sam jako zadovoljna!”
 

 

Matea Miljan Rafaj: “Ovaj model izuzetno je lagan i praktičan, idealan je za gradsku vožnju. Zbog svojih specifikacija na ovaj bajk mogu i u haljini bez straha da će zapeti za lanac. Pastelna boja dala je dodatan šarm gradskom biciklu kao i košarica u koju stane sve što nama ženama treba.”
 

 

Bicikli su potpuno prilagođeni gradskoj vožnji te osiguravaju sigurno i potpuno čisto obavljanje svih svakodnevnih obaveza. Blatobrani za kišu, svjetla za večernje vožnje i nosači tereta za pribor za posao ili namirnice, stvari su koje se nipošto ne uzimaju zdravo za gotovo, kao i košarica za torbu!

Potpuno u skladu s današnjim modnim trendovima, bicikle krasi široka paleta pastelnih boja koje toliko obožavamo. 

Nije ni čudo što su ovi bicikli tako popularni, a u izboru je čak više od 50 modela. Anđela, Matea i Lidija pokazale su nam potpuno novo svjetlo mode koje je spojilo funkciju bicikla i vrhunski stil u jedno.

Newsletter

Prijavom na naš Newsletter darujemo te promotivnim kuponom za 10% popusta na kupnju u web shopu. Prije od ostalih saznaj o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.