O nama

Keindl sport već 25 godina prati i živi biciklizam kroz sve discipline. Distributeri smo najjačih biciklističkih brendova i nudimo široku ponudu opreme za profesionalno i rekreativno bavljenje biciklizmom.

Osoblje

Mi smo biciklisti, trkači, plivači, triatlonci, planinari i fitness entuzijasti. Znamo kako je to ići JAKO - onaj osjećaj kada, bez obzira na sport, na kojoj god razini, idete dalje, gurate jače i postajete bolji. Poput vas, savladali smo prepreke. Osjećamo isti nalet osvajanja vrha, penjanja strmog uspona i postizanja „Personal Besta“ . Uživamo u danima treninga s našim prijateljima kao i u onim usamljenim treninzima koji nam razbistre glavu. Mi trčimo u Vašem lokalnom parku, plivamo u istom bazenu, sreli smo se na vikend vožnjama i utrkama te mimoišli na obronku planine. Zbog toga smo stručnjaci u izboru, testiranju i isporuci najbolje sportske opreme po izvanrednim cijenama. Zato najveća svjetska imena odlučuju raditi s nama dok mi nastavljamo podržavati male, specijalizirane brandove koje rade nevjerojatan posao u sportskoj tehnologiji i inovacijama. Poput Vas, mi pokušavamo biti najbolji što možemo – pa dođimo do toga zajedno.

Izbor ponude

Pratimo sve trendove u biciklizmu i živimo biciklizam kroz sve discipline i segmente. Naša široka ponuda i izbor zadovoljit će sve Vaše potrebe bavite li se biciklizmom profesionalno ili rekreativno.

Povjerenje

Kod kupovine bicikla važno je imati povjerenje u svog prodavača i garanciju. Tu smo za Vas već dvadeset i pet godina kao distributeri najjačih biciklističkih brendova.

Kupovina

Posjetite nas u jednom od prodajnih centara, pitajte za savjet ili naručite svoj bicikl i opremu putem Internet trgovine. Stojimo Vam na raspolaganju.

Sponzorstvo

Pratimo biciklizam kroz sponzoriranje, opremanje i servisiranje bicikala najboljih natjecatelja.

Keindl Sport d.o.o.

Podaci tvrtke:
Keindl Sport d.o.o.
Vitezićeva 1a, 10000 Zagreb, Hrvatska
Član uprave:
Marko Wölfl
Ivan Binenfeld
Računi otvoreni u bankama:
OTP banka d.d.
IBAN: HR7924070001100206484
SWIFT (BIC): OTPVHR2X
OIB: 78356078391
MBS: 081352096
Porezni broj: HR78356078391
Tvrtka upisana u trgovački registar:
Trgovački sud u Zagrebu / broj / Tt-21/25960-4
Iznos temeljenog kapitala:
25.000,00 kuna uplaćen u cijelosti