PRIPREMI SVOJ BICIKL NA VRIJEME

Poslovnice

Vitezićeva - Najveća biciklistička ponuda u regiji

Datum objave: 20. 02. 2023.

Da bismo zadovoljili potrebe naših brojnih zagrebačkih klijenata, u Zagrebu smo prisutni na tri lokacije

Prvi bicikl u Zagreb je stigao davne 1867. godine iz Pariza. Već 1885. osnovano je Prvo hrvatsko društvo biciklista, čime je ujedno započeo razvoj biciklizma u Hrvatskoj. Prva biciklistička utrka održana je na Zrinjevcu 1886., a u to vrijeme Zagreb je već imao i tri trkališta.

Tradiciju biciklizma Zagreb održava više od 150 godina, a i danas je uz nju snažno vezan.

Užurbani ritam urbane metropole afirmirao je bicikl kao idealno prijevozno sredstvo, a istovremeno osvijestio i potrebu za zdravim načinom života i sportskim aktivnostima u prirodi.

Keindl Vitezićeva najveća je trgovina biciklima i biciklističkom opremom u Hrvatskoj, s najbogatijom ponudom u cijeloj regiji, a ujedno je i najveći e-bike centar u Hrvatskoj i šire. Poslovnica je smještena na atraktivnoj lokaciji i opremljena je velikim i pristupačnim parkingom. Funkcionira kao e-bike testni centar, nudeći e-bike vođene ture za testiranje bicikala. U ovoj poslovnici Keind-sporta pronaći ćete i ogroman izbor pancerica.

Kao i u svim našim poslovnicama, proizvode birate iz asortimana najkvalitetnijih biciklističkih, outdoor i skijaških brendova. Uslugu servisa bicikala za vas će odraditi djelatnici s dugogodišnjim iskustvom servisiranja, vrhunski stručnjaci u odabiru i testiranju najkvalitetnije sportske opreme. Za sva pitanja o odabiru idealne skijaške opreme, na raspolaganju su vam naši ski eksperti, a omogućili smo vam i bootfitting, uslugu prilagodbe pancerica prema nozi.

Naši djelatnici su bikeri, brdski biciklisti, triatlonci, skijaši i trkači, eksperti u svakom pojedinačnom segmentu prodajnog asortimana i usluga. Prema kupcima se trude imati individualni pristup.

Godišnje biciklima obiđu cijelu Zemlju gotovo dva puta(više od 72.060 km), pretrče udaljenost od Zagreba do Madrida (više od 2.310 km), dok mjesečno u prirodi borave i više od 130 sati. Na posao često dolaze biciklom, dok u slobodno vrijeme uglavnom uživaju u trčanju, skijanju ili vožnji na dva kotača.

Zbog toga jako dobro znaju što vam je potrebno za vožnju zagrebačkim ulicama, kakvu opremu koristiti u gradu, a kakvu u brdovitoj okolici i kako se kvalitetno opremiti za sigurno uživanje u zimskim sportovima. Kao izvrsni poznavatelji terena u Zagrebu, ali i Zagrebačkoj županiji te poznatim skijaškim destinacijama, opremit će vas nizom korisnih, praktičnih savjeta.

Biciklizam, trčanje i aktivnosti u prirodi dio su sportskog duha kojeg u Keindlu ravnopravno dijelimo s vama. Zato za vas biramo samo ono što bismo birali i za sebe: najkvalitetnije brendove, vrhunske stručnjake i izvrsnu uslugu.

Dio velike Keindl obitelji čine i kućni ljubimci koji nas često prate na našim avanturama. I vaši ljubimci dobrodošli su u svim našim poslovnicama.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.